Zoek in 555 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures 1e autotechnicus APK- 1e automonteur APK

Hieronder vind je een overzicht van al onze 1e autotechnicus APK- 1e automonteur APK vacatures.
Vacature Purmerend

1e of 2e Autotechnicus - Purmerend

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het jou leuk om als autotechnicus bij het beste universele autobedrijf van Purmerend te gaan werken dan is dit je kans! 
Gepubliceerd: 14-07-2017
Referentie nr:#MON28551
C
Vacature Velp, Nijmegen en Veenendaal

1e AUTOTECHNICUS (full time) - Velp, Nijmegen en Veenendaal

Voor onze vestiging in Velp, Nijmegen & Veenendaal zoeken wij per direct een ambitieuze en gedreven 1e AUTOTECHNICUS (full time) De perfecte kandidaat is een echte vakman met een groot...
Gepubliceerd: 14-08-2017
Referentie nr:#MOD29933
A
Vacature Nijmegen

Eerste Autotechnicus - Nijmegen

Profile Car & Tyreservice is gespecialiseerd in compleet auto-onderhoud en bandenservice voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor onze drie vestigingen zijn wij op zoek...
Gepubliceerd: 19-07-2017
Referentie nr:#MOD29717
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in