Zoek in 485 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ALKMAAR

Commercieel Medewerker Onderdelen - Alkmaar

Als onderdelenverkoper bent u servicegericht, commercieel sterk en heeft u ervaring met telefonische verkoop. Servicegericht denken en handelen is een must. U bent verantwoordelijk voor...
Gepubliceerd: 05-12-2017
Referentie nr:#MODI30820
A
Vacature Alkmaar

Fulltime Service Adviseur - Alkmaar - Alkmaar

Voor onze vestiging in Alkmaar zoeken wij een allround Service Adviseur.  Als familiebedrijf hebben we een rijke historie met een constante blik op de toekomst. Vanuit onze centraal gelegen...
Gepubliceerd: 01-12-2017
Referentie nr:#MO30793
B
Vacature omgeving Amsterdam

Banden Monteurs Regio Amsterdam - omgeving Amsterdam

Ben je op zoek naar een tijdelijke uitdagende job? En heb je ervaring in techniek en passie voor auto’s? Dan ben jij de juiste persoon voor ons!
Gepubliceerd: 30-08-2016
Referentie nr:#MON27175
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in