Zoek in 485 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

LEIDEN

Eerste Automonteur - Leiden

Een verantwoordelijke baan als eerste autotechnicus bij een groot universeel garagebedrijf waar elke dag anders is. Solliciteer snel. Daar word je blij van!
Gepubliceerd: 03-01-2018
Referentie nr:#MOD31081
A
Vacature LEIDEN

Verkoper / Commerciële duizendpoot - LEIDEN

Zoek jij een afwisselende uitdagende baan in de autobranche? Wil jij naast het verkopen van onze occasions het visitekaartje van ons bedrijf zijn, en ben jij een echte duizendpoot die streeft naar...
Gepubliceerd: 11-12-2017
Referentie nr:#MODI30907
B
Vacature Zuid Holland

Ervaren Automonteur gezocht in Leiden - Zuid Holland

Voor een internationaal garagebedrijf met vestigingen door heel Nederland, zoeken wij per direct een automonteur.
Gepubliceerd: 08-12-2017
Referentie nr:#MO30882
C
Vacature Noord Holland en Zuid Holland

Truck Bandenmonteur regio Noord en Zuid Holland - Noord Holland en Zuid Holland

Dit betreft een opdrachtgever in de regio Noord en Zuid Holland, gespecialiseerd in het monteren van banden zware voertuigen.
Gepubliceerd: 06-12-2017
Referentie nr:#MO30835
D
Vacature Leiden

Automonteur - Leiden

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 15-08-2017
Referentie nr:#MOD29950
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in