Zoek in 522 vacatures

#

Vacatures After Sales

Hieronder vind je een overzicht van al onze After Sales vacatures.
Vacature Noord-Brabant

Chef werkplaats bij Van Mossel in regio Noord-Brabant - Noord-Brabant

Wij zijn in regio Noord-Brabant op zoek naar een ervaren Chef Werkplaats!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37773
Vacature Amsterdam

Serviceadviseur bij Peugeot/Citroën/DS in regio Amsterdam - Amsterdam

In regio Amsterdam zijn we op zoek naar een Serviceadviseur voor de merken Peugeot/Citroën/DS!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37775
A
Vacature UTRECHT

SERVICE ADVISEUR FORD - UTRECHT

Als Service Adviseur bij Ford Crum ben je echt een allround automotive service medewerker. Als service advisieur ben je de spin in het web en ontzorg je onze klanten bij alles rond hun...
Gepubliceerd: 19-10-2019
Referentie nr:#MOWI37535
Vacature Hengelo

Automonteur bij Kia in Hengelo - Hengelo

Voor onze Kia vestiging in Hengelo zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Automonteur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37772
B
Vacature Noordwijk

Aftersales Medewerker (Autowasser, fulltime, V/M) - Noordwijk

#autowasser #aftersales #fulltime #BMW #MINI #Team Van Poelgeest #trots
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MO37761
C
Vacature Den Bosch

Technisch Commercieel Medewerker bij OPC Opel - Den Bosch

Wij zoeken een commercieel ingestelde collega op het KCC met technische kennis en ervaring in de automotive. Ga jij aan de slag op ons KCC in Den Bosch? Solliciteer direct!
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MO37468
D
Vacature Oosterhout (N-Br)

DLM | Dé Lease Maatschappij - Coordinator Operations - Oosterhout (N-Br)

DLM is niet zomaar een leasemaatschappij, maar juist Dé Lease Maatschappij. Mobiliteit is de passie van DLM en zij creëren dagelijks vanuit een persoonlijke aanpak en innovatieve diensten...
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MOD37153
Vacature Zwolle

Meewerkend Aftersales Manager bij Jaguar/Land Rover in Zwolle - Zwolle

Voor onze Jaguar/Land Rover vestiging in Zwolle zijn we op zoek naar een fulltime Aftersales manager! 
Gepubliceerd: 07-11-2019
Referentie nr:#MO37717
E
Vacature Breda

Service Adviseur Full Time (m/v) Kia - Nissan - Breda

Leendert van den Born Breda zoekt; Commerciele, Technische en Enthousiaste Service adviseur (m/v)
Gepubliceerd: 05-11-2019
Referentie nr:#MOWI37685
F
Vacature Waalwijk

Chauffeur in Waalwijk - Waalwijk

Voor één van onze vestigingen in Waalwijk zijn we op zoek naar een fulltime Chauffeur.
Gepubliceerd: 05-11-2019
Referentie nr:#MO35043
G

Service adviseur - Nijmegen

Service adviseur
Gepubliceerd: 04-11-2019
Referentie nr:#MO37682
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.