Zoek in 555 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

NIJMEGEN

Vacature Nijmegen

Service Advisor bij Scania - Nijmegen

Namens Scania Nederland zijn wij voor de vestiging in Nijmegen op zoek naar een commercieel technisch adviseur met passie voor de transport sector.
Gepubliceerd: 12-09-2017
Referentie nr:#MON29191
A
Vacature Nijmegen

Eerste Automonteur - Nijmegen

Een verantwoordelijke baan als eerste autotechnicus bij een groot universeel garagebedrijf waar elke dag anders is. Solliciteer snel. Daar word je blij van!
Gepubliceerd: 14-08-2017
Referentie nr:#MOD29919
B
Vacature Nijmegen

Assistent Manager - Nijmegen

Een uitdagende baan voor een servicegerichte Assistent Manager met leidinggevende kwaliteiten voor vervanging of bij afwezigheid van de Manager.
Gepubliceerd: 10-08-2017
Referentie nr:#MOD29889
C
Vacature Nijmegen

Bedrijfswagenmonteur - Nijmegen

Monteur Heavy zoals we dat noemen. Balanceren, her-profileren, uitlijnen van bedrijfswagen-banden. Maar ook overige reparaties. En af en toe letterlijk de weg op om gestrande relaties te helpen en...
Gepubliceerd: 03-08-2017
Referentie nr:#MOD29828
D
Vacature Nijmegen

Eerste Autotechnicus - Nijmegen

Profile Car & Tyreservice is gespecialiseerd in compleet auto-onderhoud en bandenservice voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor onze drie vestigingen zijn wij op zoek...
Gepubliceerd: 19-07-2017
Referentie nr:#MOD29717
E
Vacature Nijmegen

1e Automonteur / technicus met APK Nijmegen - Nijmegen

Voor een belangrijke Automotive relatie in de regio Nijmegen, zijn wij met spoed opzoek naar een ervaren 1ste Automonteur met APK.
Gepubliceerd: 03-07-2017
Referentie nr:#MODI29590
F
Vacature Nijmegen-Wijchen

APK keurmeester - Nijmegen-Wijchen

Altijd al willen werken als APK-Keurmeester bij de grootste APK-keuringsinstantie in Nederland? Grijp deze kans! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 14-04-2017
Referentie nr:#MON27965
G
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in