Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

LEEUWARDEN

Vacature Leeuwarden

Enthousiaste verkoopadviseur Audi (m/v, fulltime) - Leeuwarden

Ter versterking van het Audi team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste topverkoper voor het premium merk Audi voor onze vestiging in Leeuwarden. Als verkoopadviseur Audi draag je jouw...
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#MOD31124
A
Vacature Friesland

Service Center Manager gezocht in Leeuwarden - Friesland

service center manager gezocht in leeuwarden
Gepubliceerd: 26-03-2018
Referentie nr:#MO31046
B
Vacature Friesland

Ervaren Automonteur gezocht in Leeuwarden - Friesland

Voor een internationaal garagebedrijf met vestigingen door heel Nederland, zoeken wij per direct een automonteur.
Gepubliceerd: 01-03-2018
Referentie nr:#MO30869
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in