Zoek in 560 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

LELYSTAD

Vacature Lelystad

Automonteur - Lelystad

Zijn auto’s jouw passie en sleutel je graag? Ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Dan hebben wij dé baan voor jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD30220
A
Vacature Lelystad

(Junior) Service Adviseur (Broekhuis Autoschade Lelystad) - Lelystad

Wil jij werken op de meest dynamische plek binnen ons bedrijf? Dan is deze uitdagende frontoffice functie op jouw lijf geschreven. Voor onze schadevestiging in Lelystad zoeken wij versterking.
Gepubliceerd: 05-09-2017
Referentie nr:#MO30076
B
Vacature Lelystad

Service Adviseur (Broekhuis Lelystad) - Lelystad

Wil jij werken op de meest dynamische plek binnen ons bedrijf? Ben je gastvrij en commercieel en spreek jij daarnaast de taal van de autotechnicus? Dan is deze uitdagende frontoffice functie op...
Gepubliceerd: 29-08-2017
Referentie nr:#MO30030
C
Vacature Lelystad

Autotechnici - Monteurs (Broekhuis Lelystad) - Lelystad

Heb jij passie voor techniek en mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een 1e en 2e autotechnicus voor onze vestiging in...
Gepubliceerd: 17-08-2017
Referentie nr:#MO29963
D
Vacature Lelystad

Assistent Manager - Lelystad

Een uitdagende baan voor een servicegerichte Assistent Manager met leidinggevende kwaliteiten voor vervanging of bij afwezigheid van de Manager.
Gepubliceerd: 10-08-2017
Referentie nr:#MOD29884
E
Vacature Lelystad

Automonteur - Lelystad

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 10-05-2017
Referentie nr:#MON29170
F
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in