Zoek in 735 vacatures

#

DEN HAAG

Vacature Leiden

Automonteur - Leiden

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: 06-06-2019
Referentie nr:#MOD36105
A
Vacature Den Haag

APK keurmeester - Den Haag

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: 06-06-2019
Referentie nr:#MOD36104
B
Vacature Den Haag

Assistent Manager - Den Haag

Je hebt een combi-functie: deels vervang je de Filiaalmanager en de overige tijd ben je aan het sleutelen in de werkplaats. Manager: • Klanten komen bij jou aan de balie voor uitleg en advies...
Gepubliceerd: 06-06-2019
Referentie nr:#MOD36103
C
Vacature Den Haag

ANWB - Manager Marketing en Business Development Zakelijke Markt - Den Haag

Namens ANWB Zakelijke Markt zijn wij op zoek naar een bevlogen en inspirerende Manager Marketing en Business Development.
Gepubliceerd: 02-06-2019
Referentie nr:#MON28749
D
Vacature Randstad

ULU - Business Development Manager - Randstad

ULU is een snelgroeiende scale-up met een moderne visie op automotive. ULU helpt 'local heroes' de volgende stap te nemen naar next-generation mobility service providers. Met vestigingen in...
Gepubliceerd: 14-05-2019
Referentie nr:#MOD35889
E
Vacature Den Haag

Filiaalmanager - Den Haag

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een goede Filiaalmanager in Den Haag.
Gepubliceerd: 14-05-2019
Referentie nr:#MODI35884
Vacature Den Haag

1e/2e Automonteur - Den Haag

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een 1e of 2e Automonteur met eventueel APK papieren.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO35729
F
Vacature Den Haag

2e Automonteur - Den Haag - Den Haag

Voor onze opdrachtgever met vestigingen door heel Nederland, zoeken wij per direct een automonteur in Den Haag. 
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34150
Vacature Den Haag

1e Autotechnicus + APK - Den Haag - Den Haag

Voor een opdrachtgever met vestiging in Den Haag zijn wij dringend opzoek naar een 1e Autotechnicus met APK papieren. 
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34149
Vacature Den haag

Verkoopadviseur / Occasions specialist bij Romijn Jaguar Land Rover Den Haag - Den haag

Verkoper / Occasions Specialist Romijn Jaguar Land Rover Den Haag
Gepubliceerd: 01-05-2019
Referentie nr:#MO35746
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.