Zoek in 678 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

DEN HAAG

Vacature Regio Den Haag

Filiaalmanager - Regio Den Haag

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 29-06-2018
Referentie nr:#MOD32718
A
Vacature Den Haag

Verkoopadviseur - Den Haag

Sr. Verkoopadviseur nieuwe en gebruikte personen en lichtbedrijfswagens te Den Haag.
Gepubliceerd: 19-06-2018
Referentie nr:#MODI32562
B
Vacature Den Haag Forepark

Junior Service Adviseur m/v (Fulltime)(Forepark) - Den Haag Forepark

Motorhuis is voor de vestiging Den Haag/Forepark op zoek naar een Junior Service Adviseur m/v
Gepubliceerd: 04-06-2018
Referentie nr:#MO32401
C
Vacature Den Haag

BBL leerling monteur - Den Haag

Ben jij op zoek naar een afwisselende BBL leerwerkplek bij de grootste autoserviceketen van Europa? Lees snel de vacaturetekst en solliciteer. Groei met ons mee!
Gepubliceerd: 23-05-2018
Referentie nr:#MOD32296
D
Vacature Den Haag Kerketuinen

Technisch Specialist m/v - Den Haag Kerketuinen

Motorhuis is voor de vestiging Den Haag/Kerketuinen op zoek naar een Technisch Specialist m/v
Gepubliceerd: 22-05-2018
Referentie nr:#MO32285
E
Vacature Den Haag

APK keurmeester - Den Haag

Altijd al willen werken als APK-Keurmeester bij de grootste APK-keuringsinstantie in Nederland? Grijp deze kans! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 03-05-2018
Referentie nr:#MOD32159
F
Vacature Bunschoten

Wij zijn op zoek naar een 2e Automonteur voor de regio Haaglanden - Bunschoten

Voor een internationaal garagebedrijf zijn wij op zoek naar een 2e Automonteur voor de regio Haaglanden
Gepubliceerd: 03-05-2018
Referentie nr:#MO32152
G
Vacature Bunschoten

Wij zijn per direct op zoek naar een APK-Meester voor regio Den Haag - Bunschoten

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een APK-Meester voor de regio Den Haag
Gepubliceerd: 03-05-2018
Referentie nr:#MO32141
H
Vacature Rijswijk

Manager Direct Invoicing & Manager Dealer Support - Rijswijk

Ben jij die manager die 2 werkgebieden weet te combineren? En te organiseren? Dat betekent enerzijds een voortrekkersrol bij de (door) ontwikkeling van het Direct Invoicing proces systeem...
Gepubliceerd: 30-03-2018
Referentie nr:#MOD31802
I
Vacature Den Haag

Key Account Manager - BMW Group Nl. - Den Haag

Bent u die Account Manager Fleetsales met ruime ervaring in Lease/ Finance van klanten met grote wagenparken? Neem dan contact met ons op!
Gepubliceerd: 27-11-2017
Referentie nr:#MOD30754
J
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.