Zoek in 842 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Amstelveen

Eerste autotechnicus bij Peugeot in Amstelveen - Amstelveen

Bij Van Mossel Peugeot in Amstelveen zijn we op zoek naar een fulltime Eerste autotechnicus!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35638
A
Vacature Waalwijk

F&I medewerker binnendienst bij Van Mossel Financiële Diensten in Waalwijk - Waalwijk

Bij Van Mossel Financiële Diensten zijn we op zoek naar een fulltime F&I medewerker binnendienst!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35633
B
Vacature Uden

Accountmanager Zakelijke Markt - Uden

Als Accountmanager Zakelijke Markt (fulltime) bij Oostendorp Autogroep werk je in een snelgroeiend en slagvaardig familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële, enthousiaste...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI35632
C
Vacature Waalwijk

Manager Commercie bij Van Mossel Shortlease en Rent in Waalwijk - Waalwijk

Bij Van Mossel Shortlease & Rent in Waalwijk zijn we op zoek naar een Manager Commercie!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35631
D
Vacature Tilburg

Accountmanager bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens in Tilburg - Tilburg

Bij ons Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime Accountmanager!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35618
E
Vacature Arnhem

Verkoopleider MINI - Arnhem

Zo ziet jouw functie van MINI Manager eruit: We zoeken een aanvoerder met natuurlijk leiderschap die het verkoopteam komt aansturen voor het premium merk MINI bij Ekris Arnhem. In deze...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35620
Vacature Leiderdorp

Verkoopadviseur bij Peugeot in Leiderdorp - Leiderdorp

Bij onze Peugeot vestiging in Leiderdorp zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35624
F
Vacature Tilburg

Gastvrouw bij Van Mossel Volkswagen/Audi in Tilburg (bijbaan) - Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor zaterdagen en schoolvakanties? Wij zijn op zoek naar een Gastvrouw bij onze Volkswagen/Audi vestigingen in Tilburg!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35619
G
Vacature Son

BBL-leerling Eerste Autotechnicus / Technisch Specialist - Son - Son

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto's en wil jij graag doorgroeien je functie?           Functieomschrijving Voor onze vestiging in Son komen wij graag in contact met...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35622
Vacature Den Bosch

Verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens (LKW) - Den Bosch - Den Bosch

Heb jij passie voor bedrijfswagens en VW in het bijzonder? Wil jij graag in ons nieuwe pand Volkswagen Bedrijfswagens vertegenwoordigen? Functieomschrijving  Wij zijn per direct op zoek naar een...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35607
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.