Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ALPHEN AAN DEN RIJN

Vacature Alphen aan den Rijn

Bandenmonteur bij Euromaster Truckcenter Alphen aan den Rijn - Alphen aan den Rijn

Truckcenter in Alphen aan den Rijn ben ik op zoek naar een Bandenmonteur. Zoek je een uitdaging en hou jij van het grote werk? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 09-11-2017
Referentie nr:#MO30539
A
Vacature Alphen aan den Rijn

Junior Service Adviseur - Alphen aan den Rijn

Voor onze vestiging in Alphen aan de Rijn zoeken wij een enthousiaste, maar vooral gedreven junior service adviseur voor het merk Ford voor 45 uur per week.
Gepubliceerd: 07-09-2017
Referentie nr:#MO30101
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in