Zoek in 603 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ALPHEN AAN DEN RIJN

Vacature Alphen a/d Rijn

Junior Verkoopadviseur m/v - Alphen a/d Rijn

Motorhuis is voor de vestiging Alphen op zoek naar een Junior Verkoopadviseur m/v
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MO31925
A
Vacature Alphen a/d Rijn

Service Adviseur m/v - Alphen a/d Rijn

Motorhuis is voor de vestiging in Alphen zijn wij op zoek naar een Service Adviseur m/v
Gepubliceerd: 20-03-2018
Referentie nr:#MO31716
B
Vacature Alphen aan den Rijn

Algemeen Medewerker - Alphen aan den Rijn

Voor onze Ford vestiging in Alphen aan den Rijn zijn wij op basis van een 0-uren contract per direct op zoek naar een Algemeen Medewerker.
Gepubliceerd: 25-01-2018
Referentie nr:#MO31242
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in