Zoek in 581 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Zoekresultaten

Vacature Amsterdam

Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen bij Euromaster in Amsterdam - Amsterdam

Als Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van Trucks en Landbouwvoertuigen. Je helpt de...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34433
Vacature Nijmegen

Vrachtwagenmonteur / Truckmonteur bij TB TTS in Nijmegen *Transfer Fee* - Nijmegen

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Nijmegen ben je als Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan allerlei...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34432
Vacature Hulst

Truckmonteur / Vrachtwagenmonteur bij TB TTS Hulst *Transfer Fee* - Hulst

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Hulst ben je als Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan allerlei...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34431
Vacature Regio Midden- en West Brabant

Vestigingsmanager - Regio Midden- en West Brabant

Voor de regio Midden- en West Brabant zoeken wij op korte termijn een commercieel ingestelde vestigingsmanager die onze strategische  en organisatiedoelstellingen kan vertalen naar de...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI34358
Vacature Uden

Leaseadviseur Binnendienst - Uden

Als Leaseadviseur Binnendienst (fulltime) bij Oostendorp Autolease in Uden werk je in een snelgroeiend en slagvaardig familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële,...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34430
Vacature Venlo

Commercieel Bedrijfsleider - Venlo

Ben je op zoek naar een functie waarin je leiderschap, commercie en klantcontact kan combineren? Word dan Commercieel bedrijfsleider bij onze Profile vestiging in Venlo!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34429
Vacature Venlo

Assistent Bedrijfsleider - Venlo

Spreek jij de taal van de klant en bied je service met een hoofdletter S? Ga dan aan de slag als Assistent bedrijfsleider bij onze Profile Schouten vestiging in Venlo!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34427
Vacature Venlo

Truckmonteur Venlo - Venlo

Wij groeien en zijn daarom op zoek naar een drietal Bandenmonteurs Truck! Ben jij de Bandenmonteur Truck die ons team in Venlo komt versterken?
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34426
Vacature Meppel

Eerste Automonteur - Meppel

Heb jij passie voor autotechniek? Zorg jij ervoor dat alleen tevreden klanten de deur uitgaan? Wil je werken bij een (familie)bedrijf dat volop groeit met een persoonlijke sfeer en leuke...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34425
Vacature Doetinchem

Bandenmonteur Truck- en Landbouw - Doetinchem

Profile Heuver zoekt versterking! Ben jij de Bandenmonteur Truck en Landbouw die ons team in Doetinchem komt versterken?
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34424
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.