Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Zoekresultaten

Vacature 's-Hertogenbosch

Accountmanager New Business | Riemersma Leasing - 's-Hertogenbosch

Namens Riemersma Leasing, gerenomeerde dienstverlener in de Brabantse regio, zijn wij op zoek naar een Accountmanager New Business.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33826
Vacature Zutphen

Accountmanager Noord-Nederland | BIA Nederland - Zutphen

Namens BIA Nederland, leverancier en verhuurder van ondermeer grondverzetmaterieel, zijn wij voor Noord-Oost Nederland op zoek naar een Accountmanager Noord-Oost Nederland.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33836
Vacature Amsterdam

Professionele Autobekleder - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar professionele autobekleder. Het zelfstandig aanpassen en ontwikkelen van Auto-Interieurs.
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MO33353
Vacature Dordrecht

International Sales Manager | Hovago Cranes - Dordrecht

Namens de gerenommeerde multinational Hovago Cranes, actief op het gebied van internationale verhuur van en handel in mobiele kranen, zijn wij op zoek naar een International Sales Manager.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33442
Vacature Waddinxveen

Sales Representative New Business - Waddinxveen

Ben jij die echte hunter, die met groot enthousiasme nieuwe klanten genereert voor een innovatief concept op het gebied van waardetransport?
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD30597
Vacature Eindhoven

Gastvrouw/Receptionist bij Van Mossel Autoschade in Eindhoven - Eindhoven

Ben jij een echte aanpakker met de focus op schadeherstel en vind je het leuk om klantcontact te hebben? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Solliciteer dan op deze vacature...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33848
Vacature Nijmegen

Vrachtwagenmonteur / Truckmonteur bij TB TTS in Nijmegen *Transfer Fee* - Nijmegen

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Nijmegen ben je als Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan allerlei...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33847
Vacature Hulst

Truckmonteur / Vrachtwagenmonteur bij TB TTS Hulst *Transfer Fee* - Hulst

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Hulst ben je als Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan allerlei...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33845
Vacature Amsterdam

Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen bij Euromaster in Amsterdam - Amsterdam

Als Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van Trucks en Landbouwvoertuigen. Je helpt de...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33846

Service Adviseur - Purmerend

Voor onze vestiging in Purmerend zijn wij op zoek naar een deskundige en klantgerichte Service Adviseur.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33844
Vacature Barendrecht

Service Adviseur / Backoffice - Barendrecht

Heb jij kort geleden je MBO-4 of HBO- diploma behaald en wil je in de Automotive aan de slag? Besef jij hoe belangrijk de schakel is tussen de klant en de werkplaats?
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO30242
A
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.