Zoek in 169 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Achterveld

Servicemonteur Landbouw - Achterveld

Je wordt onderdeel van een enthousiast en professioneel team technische experts. Samen met je collega’s werk je aan de nieuwste en technologisch meest geavanceerde machines. Dit betreft...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI39035
Vacature Nunspeet

Fietstechnicus - Nunspeet

Fietsmonteur Nunspeet
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39034
Vacature Den Ham

Vestigingsmanager Automotive - Den Ham

Vestigingsmanager Automotive Den Ham
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39033
Vacature Zeist

Teschnisch Specialist Volvo - Zeist

Technisch Specialist Volvo Zeist
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39032
A
Vacature Doorn

Leerling Automonteur - Doorn

Leerling Automonteur met potentie
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39031
Vacature Doorn

2e Automonteur - Doorn

2e Automonteur met potentie
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39030
Vacature Zwolle

Automonteur - Zwolle

Automonteur Zwolle
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39029
Vacature Sneek

Assistent Vestigingsmanager Automotive - Sneek

Assistent Bedrijfsleider Automotive Sneek
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI39028
Vacature Amsterdam

Zelfstandige Mobiele Bandenmonteur - Amsterdam

Zelfstandige Bandenmonteur Amsterdam
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI39027
Vacature Hilversum

1e Automonteur - Hilversum

Onze opdrachtgever in Hilversum is op zoek naar een 1e automonteur die van aanpakken houdt.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39026
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.