Zoek in 574 vacatures

#

Vacatures Commercieel

Hieronder vind je een overzicht van al onze Commercieel vacatures.
Vacature Holland Marsh 20, 9663 AV Nieuwe Pekela

Junior Verkoopadviseur Dijker BMW/MINI - Holland Marsh 20, 9663 AV Nieuwe Pekela

Voor onze vestiging Dijker in Nieuwe Pekela zijn we op zoek naar een verkoopadviseur met handelsgeest. In deze functie ben je bezig met de verkoop van zowel nieuwe, maar...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38660
Vacature Arnhem

Verkoopleider MINI - Arnhem

Zo ziet jouw functie van Verkoopleider MINI eruit: Je gaat aan de slag vanuit Ekris MINI Arnhem. Een van de nieuwste MINI Stores van Ekris, met een volledig aanbod MINI modellen en een...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO38667
Vacature Zwijndrecht

Serviceadviseur Zeeuw Automotive - Zwijndrecht

Serviceadviseur met een hart voor klanten
Gepubliceerd: 02-01-2020
Referentie nr:#MO38286
F
Vacature Veldhoven

Filiaalmanager - Veldhoven

 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38659
Vacature Hoofddorp

Hiltermann Lease - Team Manager Commercie - Hoofddorp

Namens Hiltermann Lease zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren Team Manager Commercie Autolease.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38460
A
Vacature Amsterdam

Opel Finance - Marketing Coördinator - Amsterdam

On behalf of Opel Finance in Amsterdam we are looking for candidates for the position of Marketing Coördinator
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38086
B
Vacature Dordrecht

Riwal Hoogwerkers - Accountmanager Opleidingen - Dordrecht

Namens Riwal Hoogwerkers zijn wij op zoek naar een Accountmanager Opleidingen.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW37914
C
Vacature Harderwijk

LeaseLinq - Sales Consultant Autolease - Harderwijk

Namens LeaseLinq, intermediair op het gebied van mobiliteitsoplossingen ten behoeve van MKB'ers en ZZP'ers, zijn wij op zoek naar een Sales Consultant Autolease.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW37848
Vacature Valkenswaard

Vision Car Lease | Business Partners Autolease - Valkenswaard

Bouwen aan een eigen autoleasemaatschappij? De kans voor ondernemers om een eigen bedrijf op te zetten en uit te bouwen binnen de autoleasebranche!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOD31639
Vacature Zeist

MINI Verkoopadviseur - Zeist

Wat je moet weten over ons: MINI is een sterk groeiend merk binnen Ekris. De huidige modellenmix zorgt voor een brede doelgroep. De diversiteit aan klanten zal alleen maar verder uitbreiden....
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38650
D
Vacature Zeist

MINI Manager - Zeist

Coachen, motiveren, leiden, aanjagen, ondernemen en presteren. Dat is samengevat wat de rol van MINI manager bij Ekris inhoudt. Wat ga je doen? Je gaat aan de slag vanuit Ekris MINI Zeist....
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38649
E
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.