Zoek in 521 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Oosterhout

Autotechnicus APK bij TB in Oosterhout - Oosterhout

Ben jij als Autotechnicus APK op zoek naar een baan met uitdaging en veel ontwikkelingsmogelijkheden bij een top werkgever? Dan zoek ik samen met Van Tilburg-Bastianen in Oosterhout naar jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38032
Vacature Lelystad

Autotechnicus (1e) bij Profile Car & Tyreservice Lelystad - Lelystad

Ben jij als 1e Autotechnicus klaar voor een leuke en afwisselende baan bij een top werkgever? Samen met Profile Car & Tyreservice Lelystad zoek ik JOU!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38033
A
Vacature Zevenaar

Eerste Autotechnicus bij Herwers in Zevenaar - Zevenaar

Ben jij Eerste Autotechnicus en zoek je een uitdagende baan in een gezellig en professioneel team? Dan ben jij de persoon die ik samen met Herwers Zevenaar zoek
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38068
Vacature Zutphen

Eerste Autotechnicus bij Herwers in Zutphen - Zutphen

Ben jij Eerste Autotechnicus en zoek je een uitdagende baan in een gezellig en professioneel team? Dan ben jij de persoon die ik samen met Herwers Zutphen zoek
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38064
Vacature Apeldoorn

Eerste Autotechnicus bij Herwers in Apeldoorn - Apeldoorn

Ben jij Eerste Autotechnicus en zoek je een uitdagende baan in een gezellig en professioneel team? Dan ben jij de persoon die ik samen met Herwers Apeldoorn zoek
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38062
B
Vacature Deventer

Eerste Autotechnicus bij Herwers in Deventer - Deventer

Ben jij Eerste Autotechnicus en zoek je een uitdagende baan in een gezellig en professioneel team? Dan ben jij de persoon die ik samen met Herwers Deventer zoek
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38063
C
Vacature DIEVERBRUG

Autotechnicus bij Stolk Autoservice in Dieverbrug - DIEVERBRUG

Ben jij Autotechnicus en klaar voor een volgende uitdaging? Heb jij de ambitie om door te groeien naar werkplaatschef of verder? Dan zoek ik samen met Stolk Autoservice Dieverbrug naar jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38071
Vacature Dongen

Autotechnicus bij Fairchanics in Dongen - Dongen

Wil jij als Autotechnicus meer dan alleen maar sleutelen? Wil jij van A tot Z met jouw klant bezig zijn? Dan hebben Dennis en Fairchanics voor jou deze uitdaging!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38046
Vacature Driebruggen

Autotechnicus (BBL) bij Autobedrijf Van Dijk in Driebruggen - Driebruggen

Ben jij op zoek naar een goede plek om het praktijkgedeelte van je BBL-opleiding tot Autotechnicus / Automonteur te doen? Dan vind je die plek bij Autobedrijf Van Dijk in Driebruggen!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38036
Vacature Driebruggen

Autotechnicus bij Autobedrijf Van Dijk in Driebruggen - Driebruggen

Ben jij Autotechnicus en wil je een leuke baan (32 - 40 u) bij een klein garage bedrijf? Dan ben jij de persoon die ik met Theo van Dijk uit Driebruggen zoek!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO38037
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.