Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

AMSTERDAM

Filiaalmanager - Amsterdam

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD31988
A

APK keurmeester - Regio Amsterdam

Altijd al willen werken als APK-Keurmeester bij de grootste APK-keuringsinstantie in Nederland? Grijp deze kans! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD31984
B
Vacature Amsterdam

Renault Nederland - Product Manager Accessoires & Merchandise - Amsterdam

Binnen de afdeling Service & Kwaliteit zijn wij op zoek naar een commerciële en ambitieuze Product Manager Accessoires & Merchandise. Je zult terecht komen in een ambitieus marketingteam waarbij...
Gepubliceerd: 16-04-2018
Referentie nr:#MOD31982
C

Assistent Manager - Amsterdam

Wil jij naast het sleutelen aan auto’s onze klanten blij maken en je collega’s aansturen? Als Assistent Manager bij dit grote universeel garagebedrijf kan dat! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 16-04-2018
Referentie nr:#MOD31979
D
Vacature Bunschoten

Tweede automonteur! Amsterdam - Bunschoten

Voor een belangrijke opdrachtgever in de Noord Holland is FlexFitters op zoek naar een 2e Autotechnicus
Gepubliceerd: 13-04-2018
Referentie nr:#MO31965
E

Online Occasion Manager (standplaats Amsterdam of Antwerpen) - Amsterdam

Wil jij als Occasion Manager de overstap maken naar de online autohandel? Sluit je dan aan bij de meest waardevolle start-up van Europa!
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MO31912
F

BBL leerling monteur - Amsterdam

Ben jij op zoek naar een afwisselende BBL leerwerkplek bij de grootste autoserviceketen van Europa? Lees snel de vacaturetekst en solliciteer. Groei met ons mee!
Gepubliceerd: 09-04-2018
Referentie nr:#MOD31864
G
Vacature Noord Holland

Ervaren Automonteur voor een leuk familie bedrijf in Amsterdam - Noord Holland

Wij zoeken per direct een ervaren automonteur in Amsterdam.
Gepubliceerd: 07-03-2018
Referentie nr:#MO30943
H
Vacature Amsterdam

Compliance Officer - Amsterdam

In deze functie, waarin je rapporteert aan de GRC-manager, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne controles en audits. Daarnaast zie je toe op de naleving van normenkaders,...
Gepubliceerd: 27-02-2018
Referentie nr:#MO31536
I
Vacature Amsterdam

Commercieel medewerker binnendienst - Amsterdam

Kom jij ons jonge en enthousiaste team versterken en ben jij de persoon die initiatief neemt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze commerciële binnendienst zoekt een gedreven Commercieel...
Gepubliceerd: 27-02-2018
Referentie nr:#MO31535
J
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in