Zoek in 845 vacatures

#

AMSTERDAM

Vacature Amsterdam

Accountmanager bij Van Mossel Autolease in Amsterdam - Amsterdam

Voor onze Autolease vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een fulltime Accountmanager!
Gepubliceerd: 11-04-2019
Referentie nr:#MO35554
Vacature Amsterdam

1e autotechnicus + APK – Amsterdam - Amsterdam

Voor een garagebedrijf in Amsterdam zijn wij dringend opzoek naar een 1e autotechnicus met APK papieren.
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MO34734
Vacature Amsterdam e.o.

Autopoetser Full-time/Part-time/Oproep - Amsterdam e.o.

Car-Cleaners.nl is landelijk op zoek naar autopoetsers. Als autopoetser bij Car-Cleaners.nl werk je zelfstandig of in teamverband.  Als zelfstandig autopoetser werk je op verschillende...
Gepubliceerd: 09-04-2019
Referentie nr:#MODI35534
Vacature Lijnden

Terreinbeheerder bij Van Mossel Autoschade in Lijnden - Lijnden

Voor onze Autoschade vestiging in Lijnden zijn we op zoek naar een fulltime Terreinbeheerder!
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO35496
Vacature Amsterdam

Creatieve Communicatie Manager - Amsterdam

Wij zijn Mobility Media, een jong b2b mediabedrijf en omdat we groeien zijn we op zoek naar een allround Creative Communicatie Manager. In deze functie houd je je bezig met alle vormen van...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#MO35426
A

Accountmanager BTB - Amsterdam

Jij bent als inside sales professional verantwoordelijk voor een vast klantenpakket en new business. Je bent toe aan je tweede stap in je loopbaan en je hebt bij voorkeur al enige ervaring in...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#MO35425
B
Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Benelux - Technical Coordinator Dealer & Customer Support - Amsterdam (Hoofddorp)

In this challenging and international role you will be responsible for technical support to dealers and customers within the Benelux. You will operate closely with dealers to determine requirements...
Gepubliceerd: 21-03-2019
Referentie nr:#MOD35035
Vacature Amsterdam

Warranty Specialist - Amsterdam

Als Warranty Specialist ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van inkomende claims en mutaties van de polissen voor Extended Warranty.
Gepubliceerd: 18-03-2019
Referentie nr:#MODI35343
Vacature Amsterdam

Verkoopleider bij MOC Exclusief in Amsterdam - Amsterdam

Binnenkort openen wij een MOC Exclusief in Amsterdam met de meest moderne en innovatieve auto's en daarvoor zijn we op zoek naar een gedreven, fulltime Verkoopleider!
Gepubliceerd: 12-03-2019
Referentie nr:#MO35282
C
Vacature Amsterdam

Verkoopadviseur MOC Exclusief in Amsterdam1 - Amsterdam

Binnenkort openen wij in Amsterdam het Mega Occasion Centrum Exclusief met de meest moderne en innovatieve auto's en daarvoor zijn wij op zoek naar een gedreven, fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 12-03-2019
Referentie nr:#MO35281
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.