Zoek in 300 vacatures

#

AMSTERDAM

Vacature Amsterdam

Opel Finance - Marketing Coördinator - Amsterdam

On behalf of Opel Finance in Amsterdam we are looking for candidates for the position of Marketing Coördinator
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW38086
A
Vacature Amsterdam

Eerste autotechnicus bij Nissan in Amsterdam - Amsterdam

Voor onze Nissan vestiging in Amsterdam zijn wij opzoek naar een eerste automonteur! 
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MO38804
Vacature Amsterdam-Lijnden

Chef werkplaats bij Autoschade in Amsterdam-Lijnden - Amsterdam-Lijnden

Voor onze Autoschadevestiging in Amsterdam-Lijnden zijn wij opzoek naar een fulltime Chef Werkplaats! 
Gepubliceerd: 27-02-2020
Referentie nr:#MO38735
Vacature Amsterdam-Zuidoost

Vestigingsdirecteur in Opleiding - Amsterdam-Zuidoost

Voor onze Peugeot vestiging in Amsterdam zijn wij opzoek naar een Vestigingsdirecteur in Opleiding! 
Gepubliceerd: 27-02-2020
Referentie nr:#MO38731
Vacature Amsterdam

Verkoopadviseur bij MG in Amsterdam - Amsterdam

Voor onze MG vestiging in Amsterdam zijn wij opzoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 21-02-2020
Referentie nr:#MO38676
Vacature Amsterdam

Automonteur - Amsterdam

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: 07-02-2020
Referentie nr:#MOW38545
B
Vacature

VELIO - Group Controller -

Velio Ventures B.V. en Velio Holdings Limited, ‘VELIO', is een groep van bedrijven dat zicht richt op investeringen en productontwikkeling met als doel om op lange termijn waarde te creëren bij...
Gepubliceerd: 23-01-2020
Referentie nr:#MOW38412
Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Europe - Regulatory Affairs Specialist - Amsterdam (Hoofddorp)

Are you ready for a next step in your career and do you have a passion for (motorcycle) technics, engineering and regulations? Then you might be the right Regulatory Affairs Specialist for...
Gepubliceerd: 14-01-2020
Referentie nr:#MOW38356
Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Europe - Digital Marketing Coordinator - Amsterdam (Hoofddorp)

Are you a digital marketing talent and do you have a passion for motorcycles? Are you ready for a next step in your career and able to lift the online appearance of an a-brand multinational to an...
Gepubliceerd: 17-12-2019
Referentie nr:#MOW38097
Vacature Nieuw-Vennep

Network4Cars - Accountmanager Dutch Market - Nieuw-Vennep

Voor Network4Cars zoeken wij dé partner voor dealerholdings, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven, die verantwoordelijk wordt voor het uitbouwen van de relatiekring.
Gepubliceerd: 20-11-2019
Referentie nr:#MOD36323
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.