Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

AMSTERDAM

Vacature Bunschoten

Groeiend autobedrijf op zoek naar mobiele Bandenmonteur - Amsterdam - Bunschoten

Als snel groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een mobiele bandenmonteur in de regio Amsterdam. Je werkzaamheden als mobiele bandenmonteur voer je uit bij de klant thuis of op werk.
Gepubliceerd: 08-10-2018
Referentie nr:#MO32860
A
Vacature Amsterdam

Bandenmonteur - Amsterdam

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 10-10-2018
Referentie nr:#MOD33772
Vacature Amsterdam

Professionele Autobekleder - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar professionele autobekleder. Het zelfstandig aanpassen en ontwikkelen van Auto-Interieurs.
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MO33353
Vacature Landelijk

Ford Nederland - Accountmanager Business to Business Bedrijfswagens - Landelijk

Voor de afdeling Fleetsales van Ford Nederland zoeken wij dé business partner voor fleetowners en ombouwbedrijven die het klantenbestand uitbreidt en onderhoudt. Beheers jij de kunst van...
Gepubliceerd: 04-10-2018
Referentie nr:#MOD33693
Vacature Amsterdam

Receptionist (12-26 uur) - Amsterdam

 Als Receptionist ben jij hét gezicht van het filiaal, waar het elke dag anders is!
Gepubliceerd: 01-10-2018
Referentie nr:#MOD33645
Vacature Amsterdam

Plaatwerker bij Van Mossel Autoschade in Amsterdam - Amsterdam

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die onze vestiging in Amsterdam wil komen ondersteunen? Wij zijn binnen het snelstgroeiende automotivebedrijf van Nederland op zoek naar een...
Gepubliceerd: 25-09-2018
Referentie nr:#MO33622
Vacature Amsterdam

Sr. Medewerker Klant Contact Center - Amsterdam

Het Klant Contact Center (KCC) is verantwoordelijk voor het afhandelen van de eerstelijns vragen van klanten van RDC die per e-mail en per telefoon binnenkomen. Deze dienen met zorg te worden...
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MODI33516
Vacature Amsterdam/Amstelveen/Uithoorn

Automonteur - Amsterdam/Amstelveen/Uithoorn

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 18-09-2018
Referentie nr:#MOD33477
Vacature Amsterdam

Product Owner - Amsterdam

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een Product Owner Als Product Owner ben je primair verantwoordelijk voor het maximaliseren van de klantwaarde van één of...
Gepubliceerd: 14-09-2018
Referentie nr:#MODI33445
Vacature Amsterdam

Market Intelligence Expert - Amsterdam

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Market Interlligence Expert. De Market Intelligence Expert krijgt de verantwoordelijkheid om de dienstenportefeuille op het gebied van...
Gepubliceerd: 14-09-2018
Referentie nr:#MODI33444
Vacature Amsterdam

Automonteur - Amsterdam

Wij zoeken voor in onze werkplaats een Automonteur.
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MOD33355
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.