Zoek in 770 vacatures

#

AMSTERDAM

Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Benelux - Digital Marketeer - Amsterdam (Hoofddorp)

Are you a digital marketing talent and do you have a passion for motorcycles? Are you ready for a next step in your career and would you like to lift the online appearance of an a-brand...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD35122
Vacature Amsterdam

Junior Verkoopadviseur Nissan en occasions - Amsterdam

Voor onze hagel nieuwe vestiging in Amsterdam Noord zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven Junior Verkoopadviseur Nissan en occasions.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD35121
A
Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Benelux - Technical Coordinator Dealer & Customer Support - Amsterdam (Hoofddorp)

In this challenging and international role you will be responsible for technical support to dealers and customers within the Benelux. You will operate closely with dealers to determine requirements...
Gepubliceerd: 14-02-2019
Referentie nr:#MOD35035
Vacature Amsterdam

Automonteur + APK Amsterdam - Amsterdam

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans…. Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO34167
B
Vacature Amsterdam

Mobiele Bandenmonteur - Amsterdam - Amsterdam

Als snel groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een mobiele bandenmonteur in de regio Amsterdam. Je werkzaamheden als mobiele bandenmonteur voer je uit bij de klant thuis.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34152
C
Vacature Amsterdam

(Junior) Bandenmonteur - Noord Holland - Amsterdam

FlexFitters is een succesvolle onderneming bestaande uit Automotive-Specialisten. Wij zijn de specialist op het gebied van de werving, selectie en inzet van personeel in de Automotive-branche. Ons...
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34092
D
Vacature Amsterdam

Bandenmonteur - Amsterdam

  Ben jij de specialist in autobanden? En wil jij aan de slag in een leuke werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MONE28367
E
Vacature Amsterdam

LeasePlan/ CarNext.com - Business Controller - Amsterdam

With the launch of CarNext.com, the aim is to disrupt the European market for high-quality used cars. This new B2B and B2C digital marketplace, powered by LeasePlan, will enable our customers to...
Gepubliceerd: 07-02-2019
Referentie nr:#MOD34460
F
Vacature Amsterdam

(Junior) Bandenmonteur – Amsterdam - Amsterdam

Voor diverse opdrachtgevers in Amsterdam en omgeving zijn wij op zoek naar Bandenmonteurs. Geen ervaring? Geen probleem. Dit is jouw kans om een start te maken in de Automotive. Wij geven...
Gepubliceerd: 06-02-2019
Referentie nr:#MO34959
Vacature Amsterdam

Specialist ROB en Schade - MisterGreen Electric Lease - Amsterdam

Namens MisterGreen Electric Vehicles zijn wij op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van ROB en Schade.
Gepubliceerd: 06-02-2019
Referentie nr:#MOD31082
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.