Zoek in 520 vacatures

#

AMSTERDAM

Vacature Amsterdam

Junior redacteur Mobility Media (32-40 u/pw) - Amsterdam

Mobility Media is op zoek naar een Junior redacteur (32-40 u/pw) voor de toonaangevende autobranchetitel Automotive en mobiliteitsmagazine Fleet&Mobility. Je bent een...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW38009
Vacature Amsterdam (Schiphol-Rijk)

ULU - Sales Support Specialist - Amsterdam (Schiphol-Rijk)

ULU is een snelgroeiende scale-up met een moderne visie op automotive. ULU helpt 'local heroes' de volgende stap te nemen naar next-generation mobility service providers. Met vestigingen in...
Gepubliceerd: 26-11-2019
Referentie nr:#MOW37908
Vacature Amsterdam

Bandenmonteur - Amsterdam

Wij zoeken bandenmonteurs in Amsterdam
Gepubliceerd: 26-11-2019
Referentie nr:#MODI37058
Vacature Nieuw-Vennep

Network4Cars - Accountmanager Dutch Market - Nieuw-Vennep

Voor Network4Cars zoeken wij dé partner voor dealerholdings, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven, die verantwoordelijk wordt voor het uitbouwen van de relatiekring.
Gepubliceerd: 20-11-2019
Referentie nr:#MOD36323
Vacature Amsterdam

Serviceadviseur bij Peugeot/Citroën/DS in regio Amsterdam - Amsterdam

In regio Amsterdam zijn we op zoek naar een Serviceadviseur voor de merken Peugeot/Citroën/DS!
Gepubliceerd: 14-11-2019
Referentie nr:#MO37775
A
Vacature Amsterdam

Verkoopadviseur bij premium merk DS in Amsterdam - Amsterdam

Voor onze onlangs verbouwde DS dealervestiging in Amsterdam zoeken wij een ambitieuze verkoopadviseur. Werk je graag voor een premium merk zoals DS en heb je veel ervaring in een commerciële...
Gepubliceerd: 07-11-2019
Referentie nr:#MO37716
B
Vacature Amsterdam

Bandenmonteur - Amsterdam

Uiteraard alles met banden! • Wisselen; • Balanceren; • Van en op de velg plaatsen; • Samen met jouw collega’s zorg je dat de werkplaats er netjes uitziet.
Gepubliceerd: 23-10-2019
Referentie nr:#MOW37563
C
Vacature Amsterdam & Haarlem

Kimman Jaguar Land Rover - Algemeen Manager - Amsterdam & Haarlem

In deze brede en zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het resultaat (zowel voor sales als aftersales) van de vestigingen in Amsterdam en Haarlem. Om deze doelstellingen te kunnen...
Gepubliceerd: 17-10-2019
Referentie nr:#MOD37521
Vacature Regio Amsterdam

Vestigingsdirecteur in opleiding voor Peugeot / Citroën / DS - Regio Amsterdam

Werk je nu als Senior Verkoopadviseur of Verkoopleider in de autobranche, maar heb je meer in je mars? Wil jij je commerciële, analytische en leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen?...
Gepubliceerd: 07-10-2019
Referentie nr:#MO37459
Vacature Amsterdam

Automonteur - Amsterdam

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als Autotechnicus in de (regio) Amsterdam, reageer dan nu op deze uitdaging bij KwikFit!
Gepubliceerd: 07-10-2019
Referentie nr:#MOD37454
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.