Zoek in 679 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

AMSTERDAM

Vacature Amsterdam

Autoruitspecialist - Amsterdam

Heb je ervaring in het monteren van autoruiten en vind je het leuk om bij een grote, veelzijdige organisatie te werken? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD32893
A
Vacature Amsterdam

Verkoopadviseur Premium merk - Amsterdam

Bent u een succesvol Verkoopadviseur in Automotive? Toe aan een nieuwe functie, mooi  bedrijf met Premium  merk? Amsterdam, Noord Holland.  Neem contact met ons...
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MON29067
Vacature Bunschoten

Groeiend autobedrijf op zoek naar mobiele Bandenmonteur - Amsterdam - Bunschoten

Als snel groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een mobiele bandenmonteur in de regio Amsterdam. Je werkzaamheden als mobiele bandenmonteur voer je uit bij de klant thuis of op werk.
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MO32860
B
Vacature Amsterdam

Bandenmonteur - Amsterdam

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#MOD32845
C
Vacature Bunschoten

Tweede automonteur! Amsterdam - Bunschoten

Voor een belangrijke opdrachtgever in de Noord Holland is FlexFitters op zoek naar een 2e Autotechnicus
Gepubliceerd: 05-07-2018
Referentie nr:#MO31965
D
Vacature Aalsmeer

Subaru Benelux - Sales Manager Flagship Store - Aalsmeer

Als Sales Manager word je operationeel verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen en de verdere uitbouw van dit bijzondere niche merk in Noord-Holland.
Gepubliceerd: 03-07-2018
Referentie nr:#MOD32765
E
Vacature Amsterdam

Accountmanager Truck en Transportsector - Berner Produkten b.v. - Amsterdam

Accountmanager Truck en Transportsector bij Berner Produkten b.v te Amsterdam
Gepubliceerd: 03-07-2018
Referentie nr:#MO32747
F
Vacature Aalsmeer

Subaru Benelux - Digital Marketing Coordinator - Aalsmeer

In deze brede en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle (direct) marketing activiteiten van dit niche merk in Nederland. Je bent een professional die zich kan...
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#MOD32746
G
Vacature Heel Nederland

In de Wal Auto's - International Purchase & Sales Talents - Heel Nederland

Ben jij een echt commercieel talent en heb je passie voor auto’s? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een vooruitstrevende en internationaal opererende automotive organisatie en inspireer...
Gepubliceerd: 29-06-2018
Referentie nr:#MOD32722
H
Vacature Amsterdam

Accountmanager bij Van Mossel Automotive Partner in Amsterdam - Amsterdam

Ben jij een gepassioneerde, ervaren accountmanager én heb jij affiniteit met de automotivebranche? Solliciteer dan snel op deze uitdagende functie binnen het snelstgroeiende...
Gepubliceerd: 25-06-2018
Referentie nr:#MO32627
I
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.