Zoek in 211 vacatures

#

Vacatures Utrecht

Hieronder vind je een overzicht van al onze Utrecht vacatures.
Vacature LANGBROEK

Autotechnicus bij Vakgarage Imminkhuizen in Langbroek - LANGBROEK

Samen met Vakgarage Imminkhuizen in Langbroek zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Automonteur. Zoeken wij jou?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39138
Vacature Gorinchem

Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Gorinchem - Gorinchem

Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende baan als Bandenmonteur waarbij je gaat werken aan personenwagens, truck en ook nog landbouwvoertuigen? Dan ben jij de persoon die ik samen met...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39139
Vacature Oudewater

Autotechnicus bij Automotive Center Oudewater - Oudewater

Een leuk bedrijf, mooie werkplaats en fijne collega's! Ben jij daar als 1e Autotechnicus APK op zoek naar? Welkom bij Automotive Center Oudewater!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39119
Vacature Loosdrecht

Werkplaatsreceptionist(e) bij Vakgarage Lamme in Loosdrecht - Loosdrecht

Ben jij Werkplaatsreceptionist(e) en ben jij klaar voor een leuke nieuwe uitdagende baan bij goede werkgever? Dan zoeken wij samen met Vakgarage Lamme in Loosdrecht naar JOU!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39112
Vacature Midden-Nederland

Junior Verkoopadviseur Renault - Midden-Nederland

Vacature Junior Verkoopadviseur Stam Renault dealers
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO25664
A
Vacature Regio Utrecht / Amsterdam / Almere

Autoruitspecialist - Regio Utrecht / Amsterdam / Almere

• Je repareert sterren en monteert autoruiten • Het vastleggen van schades met foto’s en het opstellen van een schadedossier • De klant wil dat de...
Gepubliceerd: 02-07-2020
Referentie nr:#MOW39132
Vacature Nieuwegein

Automonteur - Nieuwegein

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: 01-07-2020
Referentie nr:#MOW39130
B
Vacature Amersfoort/Utrecht/'t Gooi

Verkoopadviseur Stam Renault dealers - Amersfoort/Utrecht/'t Gooi

vacature verkoopadviseur Stam Renault dealers. 
Gepubliceerd: 29-06-2020
Referentie nr:#MO25666
Vacature Utrecht

Mobiele Bandenmonteur - Utrecht

Heb jij ervaring met de- en montage van banden? Ben je servicegericht en denk je dat jij met jouw snelle en zorgvuldige aanpak veel klanten blij kunt maken? Als Mobiele Bandenmonteur ben je...
Gepubliceerd: 25-06-2020
Referentie nr:#MO39099
Vacature Soest

Automonteur - Soest

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#MOW39089
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.