Zoek in 603 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures per mail

Blijf op de hoogte van interessante nieuwe vacatures!

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak dan een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Zo maak je jouw vacature alert aan

  1. Stel je voorkeuren in door de gewenste filters aan te vinken. Op basis van dit zoekresultaat ontvang je de nieuwste vacatures.
  2. Vul het e-mailadres in waarop je de vacatures wilt ontvangen en sla de vacature alert op
  3. Bevestig je vacature alert via de activatielink in de e-mail die je ontvangt. Je vacature alert is geactiveerd!


Jobmotive gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens

Vacature Alert
Ja, ik wil een vacature-alert aanmaken en wil nieuwe vacatures per e-mail ontvangen.

Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in