Zoek in 522 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

HAARLEM

Vacature Haarlem, Diemen, Amsterdam (Noord-Holland)

Vrachtwagenchauffeur C - Takel- en Bergingschauffeur - Haarlem, Diemen, Amsterdam (Noord-Holland)

Vrachtwagenchauffeur C - Takel- en Bergingschauffeur bij Smits Kraan- en Sleepbedrijf b.v. te Haarlem, Diemen, Amsterdam (Noord-Holland)
Gepubliceerd: 19-11-2017
Referentie nr:#MO30697
A

Automonteur - Haarlem

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#MOD30553
B

Junior online marketeer m/v (32-40 uur per week) - Haarlem

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een Junior online marketeer m/v (32-40 uur per week)
Gepubliceerd: 15-09-2017
Referentie nr:#MODI30188
C
Vacature Haarlem

BBL leerling monteur - Haarlem

Een leerzame BBL leerwerkplek bij de grootste autoservice keten van Europa, altijd in combinatie met het volgen van de MBO-opleiding Autotechnicus niveau 2 op het ROC.
Gepubliceerd: 28-04-2017
Referentie nr:#MON28996
D
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in