Zoek in 539 vacatures

#

Utrecht

Vacature Utrecht

Bandenmonteur - Utrecht

Wij zoeken bandenmonteurs in Utrecht
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37074
A
Vacature Utrecht

Vrachtwagenmonteur bij TB TTS in Utrecht - Utrecht

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Utrecht ben je als 1e Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur APK verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en...
Gepubliceerd: 09-10-2019
Referentie nr:#MO37477
B
Vacature Utrecht

Bandenmonteur - Utrecht

Om voorbereid te zijn op de verschillenden weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 02-10-2019
Referentie nr:#MOD37414
C
Vacature Utrecht

1e of 2e Automonteur voor Toyota | Kia - Utrecht

Voor automobielbedrijf Kooijman Utrecht zoeken wij een fulltime 1e of 2e Auomonteur
Gepubliceerd: 01-10-2019
Referentie nr:#MO37404
D
Vacature Doorn

Automonteur - Doorn

Beschik jij over technische autokennis? Ben jij niet bang om vieze handen te krijgen en heb jij affiniteit met het merk Ford. Reageer dan direct.
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MO36608
E
Vacature Utrecht

Assistent Service Center Manager bij Euromaster in Utrecht - Utrecht

Als Assistent Servicecentermanager ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een op en...
Gepubliceerd: 29-09-2019
Referentie nr:#MO37380
Vacature Regio Utrecht

Accountmanager Zakelijke markt - Regio Utrecht

Bij Kooijman Autogroep zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager in de regio Utrecht.
Gepubliceerd: 16-09-2019
Referentie nr:#MODI34798
Vacature Regio Utrecht

Assistent Manager - Regio Utrecht

Ben jij een Autotechnicus met ambitie om door te groeien, reageer dan op deze uitdaging bij KwikFit in (regio) Utrecht!
Gepubliceerd: 02-09-2019
Referentie nr:#MOD37096
F
Vacature Regio Utrecht

APK keurmeester - Regio Utrecht

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als APK-Keurmeester in de regio Utrecht, reageer dan nu op deze uitdaging bij KwikFit!
Gepubliceerd: 28-08-2019
Referentie nr:#MOD37039
G
Vacature Landelijk

Euromaster Nederland - Key Accountmanager Leasing - Landelijk

In deze voor Euromaster belangrijke functie ben je het aanspreekpunt voor leasemaatschappijen in Nederland. Hierbij lever je een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van het strategische en...
Gepubliceerd: 27-08-2019
Referentie nr:#MOD35218
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.