Zoek in 842 vacatures

#

Utrecht

Vacature Landelijk

Allsetra - Partner Manager - Landelijk

Allsetra is gespecialiseerd in het op afstand positioneren, beheren en beveiligen van alles wat beweegt en geen mens of dier is. Wereldwijd, van Australië tot aan Zuid-Amerika zijn dagelijks...
Gepubliceerd: 11-04-2019
Referentie nr:#MOD35550
A
Vacature Utrecht

Technisch Specialist – Utrecht - Utrecht

Voor een Ford dealer in Utrecht zoeken wij een Technisch Specialist met kennis van Ford.
Gepubliceerd: 09-04-2019
Referentie nr:#MODI34688
Vacature Utrecht

Junior Wagenparkbeheerder - Utrecht

Ben jij een geboren dienstverlener, nieuwsgierig en accuraat? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou als Junior Wagenparkbeheerder!
Gepubliceerd: 08-04-2019
Referentie nr:#MO35526
Vacature Utrecht

Wagenparkbeheerder - Utrecht

Wil jij je klanten blij maken en is leveranciersmanagement echt wat voor jou? Wil je werken bij een bedrijf waar collega's en klanten centraal staan? Wij zoeken weer een Wagenparkbeheerder, dus...
Gepubliceerd: 08-04-2019
Referentie nr:#MO35525
Vacature Utrecht

Filiaalmanager - Utrecht - Utrecht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Filiaalmanager in Utrecht.
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO34247
Vacature Bunschoten

Gezocht! Filiaalmanager in omgeving Utrecht - Bunschoten

Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager in omgeving Utrecht
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO32143
B
Vacature Bunschoten

APK-Keurmeester gezocht voor de regio Utrecht! - Bunschoten

Voor een toonaangevende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (ervaren) APK-Keurmeester voor de regio Utrecht
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO32137
C
Vacature Regio Utrecht

Automonteur - Regio Utrecht

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 28-03-2019
Referentie nr:#MOD35438
D

1E OF 2E MONTEUR / AUTOTECHNICUS - Verkerk Houten

Voor onze vestiging (Verkerk Volvo Houten) zijn wij op zoek naar een 1e of 2e monteur / auto technicus. Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met...
Gepubliceerd: 21-03-2019
Referentie nr:#MO35388
Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Benelux - Technical Coordinator Dealer & Customer Support - Amsterdam (Hoofddorp)

In this challenging and international role you will be responsible for technical support to dealers and customers within the Benelux. You will operate closely with dealers to determine requirements...
Gepubliceerd: 21-03-2019
Referentie nr:#MOD35035
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.