Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Utrecht

Vacature Amersfoort

Volkswagen Pon Financial Services - Manager Remarketing - Amersfoort

Heb je een commerciële visie en weet jij een strategie neer te zetten waarbij een optimaal rendement wordt behaald op de gebruikte leaseauto’s van VWPFS? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33843
Vacature Bunschoten

Gezocht! Filiaalmanager in omgeving Utrecht - Bunschoten

Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager in omgeving Utrecht
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32143
A
Vacature Bunschoten

APK-Keurmeester gezocht voor de regio Utrecht! - Bunschoten

Voor een toonaangevende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (ervaren) APK-Keurmeester voor de regio Utrecht
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32137
B
Vacature Utrecht

Monteur Reinigingsvoertuigen bij TB TTS Utrecht *Transfer Fee* - Utrecht

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Utrecht ben je als Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur Reinigingsvoertuigen verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en...
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MO33786
Vacature Utrecht

Chef Werkplaats bij TB TTS DAF Utrecht - Utrecht

Jouw kwaliteiten als Chef Werkplaats liggen op zowel bedrijfsautotechnisch als op leidinggevend gebied. Je geeft leiding aan een grote groep monteurs en dankzij het overbrengen van jouw...
Gepubliceerd: 08-10-2018
Referentie nr:#MO33743
Vacature Utrecht

Gezocht bandenmonteur - regio Utrecht - Utrecht

Voor diverse opdrachtgevers in regio Utrecht zoeken wij bandenmonteurs
Gepubliceerd: 03-09-2018
Referentie nr:#MO33336
Vacature oss

APK Keurmeester gezocht - Oss - oss

Voor een grote speler op gebied van banden en autoreparaties, zijn wij per direct opzoek naar een ervaren APK keurmeester
Gepubliceerd: 29-08-2018
Referentie nr:#MO33286
Vacature Utrecht

Bandenmonteur TRUCK (incl. interne opleiding) - Utrecht

werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche
Gepubliceerd: 29-08-2018
Referentie nr:#MODI33285
Vacature Utrecht

Assistent Service Center Manager - Utrecht

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren Assistent Service Center Manager.
Gepubliceerd: 29-08-2018
Referentie nr:#MODI33284
Vacature Utrecht

Gedreven autotechnicus met APK - Utrecht

Zin in een nieuwe uitdaging? En beschik jij over geldige APK papieren? Dan komen wij heel in graag in contact met jou.
Gepubliceerd: 29-08-2018
Referentie nr:#MODI33283
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.