Zoek in 560 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

NAALDWIJK

Vacature Naaldwijk

1e Autotechnicus APK voor een multibrand garage in Naaldwijk - Naaldwijk

Samen met een mooie multibrand garage ben ik, wegens uitbreiding van het huidige team (4Fte), in de omgeving van Naaldwijk op zoek naar een ervaren 1e Autotechnicus met APK. ben jij de persoon die...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO30222
A
Vacature Naaldwijk

Stagiaire Zakelijke Markt Binnendienst - Naaldwijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en leerzame stageplaats op HBO niveau? Wordt dan onze Stagiaire Zakelijke Markt Binnendienst.
Gepubliceerd: 07-09-2017
Referentie nr:#MO30105
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in