Zoek in 946 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Ridderkerk

Automonteur bij Blaak Automotive in Ridderkerk - Ridderkerk

Als Automonteur / Autotechnicus bij Blaak Automotive in Ridderkerk, ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel APK-keuringen aan alle merken en type...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO45825
Vacature Grubbenvorst

Auto Inkoper bij SWP Autoservice in Grubbenvorst - Grubbenvorst

Als Auto Inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van het occasion aanbod van SWP Autoservice. Je weet precies wat de klant vraagt en stemt de inkoop hierop af. Om dat goed te kunnen doen...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO45766
Vacature Best

Voorbewerker/autospuiter schade - Carlux - Best - Best

Ervaring als voorbewerker/spuiter?
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45810
Vacature Eindhoven

Verkoopadviseur Audi - Eindhoven - Eindhoven

Ervaring in de showroom?
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45808
A
Vacature Veldhoven

Commercieel medewerker binnendienst Lease - Veldhoven

Affiniteit en ervaring met commercie?
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45807
Vacature 's-Hertogenbosch

Montage monteur Bedrijfswagen Inbouw Centrum - 's-Hertogenbosch

Als monteur bedrijfswagen inrichtingen maken?
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45805
Vacature Boxtel

Eerste automonteur / autotechnicus - Universeel - Boxtel - Boxtel

Voor onze vestiging in Boxtel zijn wij op zoek naar een Universele Eerste Autotechnicus/Automonteur
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45804
B
Vacature Veldhoven

Eerste autotechnicus/Automonteur/Technisch specialist SEAT / SKODA - Veldhoven - Veldhoven

Voor onze vestiging in Veldhoven zijn wij op zoek naar een eerste automonteur/ technisch specialist
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45803
Vacature Eindhoven

Verkoopadviseur Volkswagen - Eindhoven - Eindhoven

Ervaring in de showroom?
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45802
C
Vacature 's-Hertogenbosch

BBL Leerling Basis/Allround Technicus / Technisch Specialist Voertuigen Autotechnicus - Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto's en wil jij graag doorgroeien je functie?
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI45801
D
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.