Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ENSCHEDE

Vacature Enschede

Service Adviseur Peugeot (Broekhuis Enschede) - Enschede

Wil jij werken op de meest dynamische plek binnen ons bedrijf? Spreek jij daarnaast de taal van de autotechnicus? Dan is deze uitdagende frontoffice functie op jouw lijf geschreven. Wij zoeken...
Gepubliceerd: 27-10-2017
Referentie nr:#MO30532
A

APK Keurmeester/Autotechnicus - ENSCHEDE

APK Keurmeester/Autotechnicus  gezocht bij GRUBA Autobanden Enschede
Gepubliceerd: 23-10-2017
Referentie nr:#MO23119
Vacature Enschede

2e Monteur Motorfietsen | Broekhuis Oost Motoren - Enschede

Sommige kansen komen maar één keer in je leven voorbij! Heb jij passie voor motorfietsen en het merk BMW én verdiep je je graag in de techniek? Dan zijn wij op zoek naar...
Gepubliceerd: 06-10-2017
Referentie nr:#MO30367
B
Vacature Enschede

BBL leerling monteur - Enschede

Een leerzame BBL leerwerkplek bij de grootste autoservice keten van Europa, altijd in combinatie met het volgen van de MBO-opleiding Autotechnicus niveau 2 op het ROC.
Gepubliceerd: 08-09-2017
Referentie nr:#MON29081
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in