Zoek in 555 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ENSCHEDE

Automonteur - Enschede

Zijn auto’s jouw passie en sleutel je graag? Ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Dan hebben wij dé baan voor jou!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOD30201
A
Vacature Enschede

BBL leerling monteur - Enschede

Een leerzame BBL leerwerkplek bij de grootste autoservice keten van Europa, altijd in combinatie met het volgen van de MBO-opleiding Autotechnicus niveau 2 op het ROC.
Gepubliceerd: 08-09-2017
Referentie nr:#MON29081
B
Vacature Enschede

1e Autotechnicus BMW (Broekhuis Oost Enschede) - Enschede

Heb jij passie voor techniek en mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij bij Broekhuis Oost op zoek naar jou! Wij zoeken een 1e autotechnicus voor onze BMW vestiging in Enschede.
Gepubliceerd: 07-09-2017
Referentie nr:#MO30115
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in