Zoek in 842 vacatures

#

ENSCHEDE

APK Monteur - Enschede - Enschede

Je werkt niet alleen. Je werkt samen met de monteurs in de werkplaats, assistent bedrijfsleider en de bedrijfsleider. Samen zorgen jullie voor tevreden klanten en dat de ambitieuze doelen van...
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MO35540
A
Vacature Bunschoten

Wij zijn op zoek naar een 1e monteur/APK-Keurmeester voor regio Enschede - Bunschoten

Voor een bekende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een 1e Automonteur/APK-Keurmeester voor de regio Enschede
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO32136
B
Vacature Enschede

Commercieel bedrijfsleider - Enschede

Ben je op zoek naar een functie waarin je leiderschap, commercie en klantcontact kan combineren? Word dan Commercieel bedrijfsleider bij onze Profile vestiging in Enschede
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#MO35428
C

Hulpkracht (bijbaan) - Enschede - Enschede

Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een zaterdag- en vakantiehulp.
Gepubliceerd: 19-03-2019
Referentie nr:#MO35362
D

Commercieel Bedrijfsleider - Enschede - Enschede

Geen dag is hetzelfde! Als Commercieel bedrijfsleider heb je de verantwoordelijkheid over de gehele bedrijfsvoering van het filiaal. Je motiveert en begeleidt het team en adviseert de klanten. Als...
Gepubliceerd: 19-03-2019
Referentie nr:#MO35355
E
Vacature Enschede

Automonteur - Enschede

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#MOD34918
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.