Zoek in 485 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ROOSENDAAL

Vacature Roosendaal

Technisch Accountmanager Automotive - Fortron Automotive B.V. - Roosendaal

Technisch Accountmanager Automotive bij Fortron Automotive B.V. te Roosendaal
Gepubliceerd: 22-12-2017
Referentie nr:#MO31024
A
Vacature Roosendaal

Verkoper Binnendienst Auto onderdelen - Roosendaal

Ben jij die verkoper binnendienst Automotive, die commercieel en technisch is ? Woon je Brabant, Rotterdam, Antwerpen of Breda? Neem dan contact met ons op!
Gepubliceerd: 27-09-2017
Referentie nr:#MOD30254
Vacature Zeeland en West-Brabant

Junior Verkoopadviseurs - Zeeland en West-Brabant

Ben jij een commercieel talent met een passie voor auto’s? Wij zoeken naar starters op de arbeidsmarkt met passie, die in staat zijn de klant centraal te laten staan
Gepubliceerd: 05-05-2017
Referentie nr:#MON29274
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in