Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ROOSENDAAL

Vacature Bunschoten

2e Autotechnicus / Automonteur gezocht voor de regio Roosendaal en/of Goes - Bunschoten

FlexFitters is voor één van haar opdrachtgevers met spoed op zoek naar een ervaren Autotechnicus/ Automonteur in de regio van Roosendaal.
Gepubliceerd: 13-04-2018
Referentie nr:#MO31963
A

BBL leerling monteur - Roosendaal

Ben jij op zoek naar een afwisselende BBL leerwerkplek bij de grootste autoserviceketen van Europa? Lees snel de vacaturetekst en solliciteer. Groei met ons mee!
Gepubliceerd: 09-04-2018
Referentie nr:#MOD31863
B
Vacature Roosendaal

Verkoopadviseur Personenwagens - Roosendaal

Wij zijn op zoek naar commercieel talent in regio Roosendaal! Ben je ondernemend en proactief en heb je een goede dosis commercieel talent? Reageer dan op de Verkoopadviseur Personenwagens in...
Gepubliceerd: 03-04-2018
Referentie nr:#MOD31567
C

Vertegenwoordiger - Automotivesector bij Berner Produkten - Roosendaal

Vertegenwoordiger - Automotivesector bij Berner Produkten b.v.  te Roosendaal
Gepubliceerd: 22-02-2018
Referentie nr:#MO31500
D
Vacature Roosendaal

Verkoper Binnendienst Auto onderdelen - Roosendaal

Ben jij die verkoper binnendienst Automotive, die commercieel en technisch is ? Woon je Brabant, Rotterdam, Antwerpen of Breda? Neem dan contact met ons op!
Gepubliceerd: 27-09-2017
Referentie nr:#MOD30254
Vacature Zeeland en West-Brabant

Junior Verkoopadviseurs - Zeeland en West-Brabant

Ben jij een commercieel talent met een passie voor auto’s? Wij zoeken naar starters op de arbeidsmarkt met passie, die in staat zijn de klant centraal te laten staan
Gepubliceerd: 05-05-2017
Referentie nr:#MON29274
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in