Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ZWOLLE

Vacature Zwolle

Zaterdaghulp bij Kia in Zwolle - Zwolle

wij zijn per direct op zoek naar een zaterdaghulp in Zwolle!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI34473
Vacature Zwolle

Calculator bij Van Mossel Autoschade in Zwolle - Zwolle

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde Calculator en heb je al ervaring opgedaan in een soortgelijk functie? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Zwolle? Solliciteer dan snel op deze...
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#MO34270
Vacature Zwolle

Bandenmonteur / Automonteur - Zwolle - Zwolle

Voor een landelijke opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een Auto- / Bandenmonteur die de voertuigen van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.
Gepubliceerd: 21-11-2018
Referentie nr:#MO34163
Vacature Zwolle

Voorbewerker - Autospuiter bij Van Mossel Autoschade in Zwolle - Zwolle

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde voorbewerker/autospuiter in de omgeving van Zwolle? Heb jij ervaring in de autoherstelbranche en wil je jouw carrière een boost geven? Solliciteer...
Gepubliceerd: 17-10-2018
Referentie nr:#MO33828
Vacature Zwolle

Auto Taxateur - Zwolle

De collega die wij zoeken heeft actuele kennis van de B2B handelswaarde van auto’s. Zijn of haar kerntaak is het afgeven van garantieprijzen.
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MODI33517
Vacature Regio Zwolle/Lelystad/Arnhem

Autoruitspecialist - Regio Zwolle/Lelystad/Arnhem

Heb je ervaring in het monteren van autoruiten en vind je het leuk om bij een grote, veelzijdige organisatie te werken? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!
Gepubliceerd: 19-07-2018
Referentie nr:#MOD32896
A
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.