Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ZWOLLE

Vacature Bunschoten

Mobiele bandenmonteur per direct gezocht in Zwolle - Bunschoten

Voor een relatie in Utrecht welke is gespecialiseerd in het de-monteren van autobanden bij klanten thuis, zoeken wij per direct een mobiele bandenmonteur.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32017
A

Filiaalmanager - Zwolle

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD31994
B
Vacature Zwolle

Technical Services Advisor - Zware Bedrijfsauto’s - Zwolle

Technical Services Advisor voor technical trainingen aan de Nederlandse defensie - Zware Bedrijfsauto’s bij Scania Nederland B.V.
Gepubliceerd: 23-03-2018
Referentie nr:#MO31765
C
Vacature Zwolle

Commercieel talent met passie voor online en innovatie (in- en verkoop auto's en bedrijfswagens in NL en buitenland) - Zwolle

Indewal zoekt nieuw commercieel talent, in- en verkopers van personenauto's en bedrijfswagens in Nederland en buitenland . Die vanuit innovatie, transparantie en creativiteit mee willen groeien...
Gepubliceerd: 22-03-2018
Referentie nr:#MO31755
D
Vacature Zwolle

Hiker (Oproep) - Zwolle

Europcar is voor de vestiging Zwolle, op korte termijn op zoek naar een Hiker (Oproep)
Gepubliceerd: 19-03-2018
Referentie nr:#MODI31699
E
Vacature regio Zwolle

Automonteur - regio Zwolle

PersoneelSelectief; Vacature Automonteur bij een bedrijf van 25 vrachtauto's / trekkers, een dynamisch beroep dat elke dag weer variatie geeft!
Gepubliceerd: 16-03-2018
Referentie nr:#MOD30841
F
Vacature ZWOLLE

Service Adviseur / Receptionist / Service Medewerker Receptie Werkplaats - ZWOLLE

Voor ons Renault dealerbedrijf in Zwolle (Bisschop Willebrandlaan 66) zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een fulltime Service Adviseur/ Receptionist / Service Medewerker...
Gepubliceerd: 30-01-2018
Referentie nr:#MO31296
G
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in