Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ZWOLLE

Vacature Zwolle

Voorbewerker - Autospuiter bij Van Mossel Autoschade in Zwolle - Zwolle

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde voorbewerker/autospuiter in de omgeving van Zwolle? Heb jij ervaring in de autoherstelbranche en wil je jouw carrière een boost geven? Solliciteer...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33828
Vacature Bunschoten

Filiaalmanager regio Zwolle - Bunschoten

Voor onze bekende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager in regio Zwolle
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32145
A
Vacature Zwolle

Leraar Bedrijfsautotechniek - Zwolle

Deltion College zoekt per direct een parttime leraar Bedrijfsautotechniek. Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken?
Gepubliceerd: 04-10-2018
Referentie nr:#MO33700
Vacature Bunschoten

Mobiele bandenmonteur per direct gezocht in Zwolle - Bunschoten

Voor een relatie in Utrecht welke is gespecialiseerd in het de-monteren van autobanden bij klanten thuis, zoeken wij per direct een mobiele bandenmonteur.
Gepubliceerd: 03-10-2018
Referentie nr:#MO32017
B
Vacature Zwolle

Medewerker Sales en Customer Support - Zwolle

De collega die wij zoeken houdt van pionieren en aanpakken. Zijn of haar kerntaak is alles wat je bij de customer support kunt bedenken: - klanten helpen bij vragen over het systeem en...
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MODI33520
Vacature Zwolle

Auto Taxateur - Zwolle

De collega die wij zoeken heeft actuele kennis van de B2B handelswaarde van auto’s. Zijn of haar kerntaak is het afgeven van garantieprijzen.
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MODI33517
Vacature Zwolle

Facturist & Claim specialist bij Van Mossel Jaguar en Land Rover in Zwolle - Zwolle

Heb jij kennis van autotechniek en automatische gegevensverwerking? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als Facturist en Claim specialist? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van...
Gepubliceerd: 12-09-2018
Referentie nr:#MO33421

Premium Verkoopadviseur VOLVO - Zwolle

Bent u een succesvolle auto verkoper, die woont Zwolle, Gelderland of Overijssel?  En toe is aan premium merk -VOLVO- ? Reageer dan snel !
Gepubliceerd: 07-09-2018
Referentie nr:#MOD33394
Vacature Zwolle

Ervaren en dynamische verkoopadviseur '3.0' - Zwolle

Wij hebben een vacature voor een ervaren en dynamische verkoopadviseur '3.0' die de inzet van digitale hulpmiddelen niet schuwt. Iemand die de verwachting van de klant wil overtreffen door net...
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MODI33357
Vacature Zwolle

Accountmanager Automotive - Berner Produkten - Zwolle

Accountmanager Automotive bij Berner Produkten b.v. te Zwolle
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MO33352
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.