Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ZWOLLE

Vacature Zwolle

Verkoopadviseur (Broekhuis Zwolle) - Zwolle

Maak jij van iedere klant een Broekhuis ambassadeur? Ben jij daarnaast ambitieus en commercieel ingesteld? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken versterking voor onze Opel...
Gepubliceerd: 14-11-2017
Referentie nr:#MO30660
A
Vacature Regio Zwolle

Receptionist Automotive - Regio Zwolle

PersoneelSelectief; vacature receptionist automotive vacature, uitdaging in automotive
Gepubliceerd: 13-11-2017
Referentie nr:#MOD30637
B

Bandenmonteur - Zwolle

Om voorbereid te zijn op de minder goede weersomstandigheden tijdens de herfst en de winter wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 13-10-2017
Referentie nr:#MOD30429
C
Vacature Zwolle

Accountmanager Bedrijfswagens Opel | Haal jij de lead binnen? - Zwolle

Heb je een commerciële instelling met oog voor duurzame klantrelaties? Tel jij graag je successen en niet de pogingen die daaraan vooraf gingen? Wil jij een baan waarin je binnen- en...
Gepubliceerd: 09-10-2017
Referentie nr:#MO30371
D

Filiaalmanager - Zwolle

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 25-09-2017
Referentie nr:#MOD30243
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in