Zoek in 770 vacatures

#

HILVERSUM

Vacature Hilversum

Aftersales Medewerker / Autowasser Van Poelgeest BMW & MINI Hilversum - Hilversum

Voor Van Poelgeest  BMW & MINI in Hilversum, zoeken wij een vakkundige fulltime Aftersales Medewerker / Autowasser.
Gepubliceerd: 14-02-2019
Referentie nr:#MONE28607
A
Vacature Hilversum

1e/2e Automonteur (APK) - Hilversum

Een klein familie garage bedrijf met een vast team van monteurs in de regio Noord Holland is op zoek naar een ervaren 1e Autotechnicus / Automonteur met eventueel APK papieren.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34130
Vacature Hilversum

Bandenmonteur - Hilversum

Om voorbereid te zijn op de verschillenden weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#MOD34884
B
Vacature Hilversum

Banden en Wielen Monteur - HIlversum - Hilversum

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Bandenmonteur in Hilversum.
Gepubliceerd: 14-01-2019
Referentie nr:#MO34675
Vacature Bunschoten

Aflevermonteur gezocht voor de regio 't Gooi - Bunschoten

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Aflevermonteur voor de regio 't Gooi
Gepubliceerd: 07-01-2019
Referentie nr:#MO32156
C
Vacature Hilversum

Hybridespecialist (m/v) - Hilversum

Volvo Buitenweg zoekt een hybridespecialist. Jij weet alles van de modernste aandrijflijnen. Voel jij je thuis in ons vooruitstrevend werkplaatsconcept?
Gepubliceerd: 21-12-2018
Referentie nr:#MO34520
D
Vacature Hilversum

Diagnosespecialist (m/v) - Hilversum

Volvo Buitenweg zoekt een diagnosespecialist (m/v). Jij kunt snel de juiste diagnose stellen. Voel jij je thuis in ons vooruitstrevend werkplaatsconcept?
Gepubliceerd: 21-12-2018
Referentie nr:#MO34519
E
Vacature Hilversum

Ervaren serviceadviseur (m/v) - Hilversum

Volvo Buitenweg zoekt een ervaren serviceadviseur. Hou jij overzicht en presteer je goed in stressvolle situaties? Voel jij je thuis in ons vooruitstrevend werkplaatsconcept?
Gepubliceerd: 21-12-2018
Referentie nr:#MO34518
F
Vacature Hilversum

Junior verkoopadviseur (m/v) - Hilversum

Jij bent ambitieus en je wil je ontwikkelen. Ga bij Volvo Buitenweg aan de slag als junior verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 21-12-2018
Referentie nr:#MO34517
G
Vacature Hilversum

Meewerkend werkplaatschef (m/v) - Hilversum

Volvo Buitenweg zoekt een meewerkend werkplaatschef. Voel jij je thuis in ons vooruitstrevend werkplaatsconcept?
Gepubliceerd: 21-12-2018
Referentie nr:#MODI34516
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.