Zoek in 845 vacatures

#

APELDOORN

Vacature Apeldoorn

Service Center Manager bij Euromaster in Apeldoorn - Apeldoorn

Als Service Center Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een op en top...
Gepubliceerd: 08-04-2019
Referentie nr:#MO35521
Vacature Bunschoten

APK Monteur gezocht! - Apeldoorn - Bunschoten

Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een APK Monteur voor de regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO32999
A
Vacature Apeldoorn

Eerste Autotechnicus bij Jaguar/Land Rover in Apeldoorn - Apeldoorn

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Automonteur voor onze Jaguar/Land Rover vestiging in Apeldoorn!
Gepubliceerd: 22-03-2019
Referentie nr:#MO28473
B

Bandenmonteur - Apeldoorn - Apeldoorn

Heb jij passie voor autotechniek? Zorg jij ervoor dat alleen tevreden klanten de deur uitgaan? Wil je werken bij een (familie)bedrijf dat volop groeit met een persoonlijke sfeer en leuke...
Gepubliceerd: 19-03-2019
Referentie nr:#MO35359
C
Vacature Apeldoorn

Assistent Service Center Manager bij Euromaster in Zwolle - Apeldoorn

Als Assistent Servicecentermanager ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een op en...
Gepubliceerd: 18-03-2019
Referentie nr:#MO35341
Vacature Apeldoorn

TECHNISCH SPECIALIST PERSONENAUTO'S HERWERS APELDOORN - Apeldoorn

Herwers Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen heeft ruimte voor ervaren technisch specialist. 
Gepubliceerd: 08-03-2019
Referentie nr:#MO35235
D
Vacature Apeldoorn

1e AUTOTECHNICUS HERWERS APELDOORN - Apeldoorn

Op diverse locaties hebben wij ruimte voor ervaren 1e autotechnici.
Gepubliceerd: 08-03-2019
Referentie nr:#MO35231
E
Vacature Apeldoorn

Servicemanager – Apeldoorn - Apeldoorn

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Servicemanager in Apeldoorn.
Gepubliceerd: 20-02-2019
Referentie nr:#MO35104
F
Vacature Apeldoorn

Medewerker commerciële binnendienst bij Kia in Apeldoorn - Apeldoorn

Voor onze Kia vestiging in Apeldoorn zijn we op zoek naar een fulltime Medewerker commerciële binnendienst!
Gepubliceerd: 19-02-2019
Referentie nr:#MO35062
G
Vacature Apeldoorn

APK Automonteur - Apeldoorn - Apeldoorn

Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een APK Automonteur voor de regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34141
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.