Zoek in 847 vacatures

#

APELDOORN

Vacature Apeldoorn

Bandenmonteur bij Euromaster in Apeldoorn - Apeldoorn

Als Bandenmonteur ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij alle merken, typen en soorten personenwagens. Je doet dit vanuit de zeer goed uitgeruste vestiging....
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO45319
Vacature Apeldoorn

1e Bedrijfsautotechnicus - Apeldoorn

Als 1e Bedrijfsautotechnicus werk je natuurlijk het liefste aan een diversiteit van trucks en overig materieel met uitdagende technieken in een hiertoe uitstekend uitgeruste werkomgeving. En dat...
Gepubliceerd: 28-04-2022
Referentie nr:#MOWI45112

Bandenmonteur op de baan - Apeldoorn

Bandenmonteur 
Gepubliceerd: 20-04-2022
Referentie nr:#MO45062
Vacature Apeldoorn

(Junior) Verkoopadviseur Peugeot-Citroen Apeldoorn - Apeldoorn

Bij Broekhuis houden wij gewoon van mensen die gewoon heel goed zijn in hun vak. Stroomt commercie in jouw bloed, krijg jij energie van een verrassend verkoopgesprek en ben je toe aan een...
Gepubliceerd: 13-04-2022
Referentie nr:#MO44988
Vacature Apeldoorn

Service Adviseur / receptionist(e) Opel - Apeldoorn - Apeldoorn

Zie jij het maken van planningen als een sport? Vind je het leuk om klanten te woord te staan en op basis van hun verhaal maatwerk te leveren? Heb je een voorliefde voor auto's? Dan is de...
Gepubliceerd: 12-04-2022
Referentie nr:#MO44973
A
Vacature Apeldoorn

Bandenmonteur - Apeldoorn

Heb je al ervaring of heeft autotechniek je altijd leuk geleken? Wij bieden je een unieke kans om binnen enkele jaren door te groeien tot dé Bandenspecialist.
Gepubliceerd: 15-03-2022
Referentie nr:#MOW44728
Vacature Apeldoorn

Bandenmonteur - Apeldoorn

Heb je al ervaring of heeft autotechniek je altijd leuk geleken? Wij bieden je een unieke kans om binnen enkele jaren door te groeien tot dé Bandenspecialist.
Gepubliceerd: 15-03-2022
Referentie nr:#MOW44727
Vacature

Verkoopadviseur -

Auto Keijzers BV in Apeldoorn zoekt een ervaren Verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 03-03-2022
Referentie nr:#MOW44586
B
Vacature

Autotechnicus -

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar 2 fulltime Autotechnici die onze service afdeling kunnen gaan versterken.
Gepubliceerd: 03-03-2022
Referentie nr:#MOW44585
C
Vacature Apeldoorn

Fleetchecker - Apeldoorn

Locatie: Apeldoorn Datum: 1-3-2022
Gepubliceerd: 01-03-2022
Referentie nr:#MO44528
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.