Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

APELDOORN

Verkoopadviseur - Apeldoorn, Deventer, Emst

Als verkoopadviseur bij Autobedrijf Wesselink ben jij het gezicht naar zowel nieuwe als bestaande klanten van onze vestiging, waar één of meerdere van onze dealermerken vertegenwoordigd zijn....
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO33825
Vacature Bunschoten

APK Monteur gezocht! - Apeldoorn - Bunschoten

Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een APK Monteur voor de regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32999
A
Vacature Apeldoorn

Eerste Monteur met APK II bevoegdheid - Apeldoorn

Een verantwoordelijke baan als Eerste automonteur met APK bij een groot universeel garagebedrijf waar elke dag anders is. Solliciteer snel. Daar word je blij van!
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MOD33777
Vacature Apeldoorn

Bandenmonteur - Apeldoorn

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 10-10-2018
Referentie nr:#MOD33765
Vacature Apeldoorn

Banden en onderstel technicus - Apeldoorn

Gezocht banden en ondersteltechnicus bij echte bandenspecialist
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MODI33513
Vacature Apeldoorn

Eerste Autotechnicus bij Van Mossel Jaguar en Land Rover in Apeldoorn - Apeldoorn

Ben jij een zelfstandige en gemotiveerde autotechnicus met al een aantal jaar ervaring? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Apeldoorn? Wil jij jouw carrière starten binnen het...
Gepubliceerd: 17-09-2018
Referentie nr:#MO33452
Vacature Apeldoorn

APK monteur - Apeldoorn

Profile Heuver Apeldoorn groeit en zoekt versterking! Ben jij de APK monteur die ons team in Apeldoorn komt versterken?
Gepubliceerd: 29-08-2018
Referentie nr:#MO33307
Vacature Apeldoorn

Vestigingsdirecteur bij Van Mossel Jaguar en Land Rover in Apeldoorn - Apeldoorn

Ben jij een commerciële vakman met leidinggevende skills én heb jij affiniteit met de automotivebranche? Wil jij jouw carrière een boost geven? Solliciteer dan op deze vacature...
Gepubliceerd: 13-08-2018
Referentie nr:#MO33134
B
Vacature Vlaanderen

Ervaren Koetswerkherstellers (alle profielen) - Vlaanderen

Wij zoeken Autoschadeherstellers - Carrossiers - (de-)Monteurs - Voorbereiders - Plaatwerkers - Spuiters voor gerenommeerde carrosseriebedrijven in Vlaanderen.
Gepubliceerd: 08-12-2017
Referentie nr:#MO21036
C
Vacature Apeldoorn

Account Manager bij Kamp Coating - Apeldoorn

Voor Kamp Coating in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Accountmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet vanuit de Nederlandse en Duitse markt,...
Gepubliceerd: 05-12-2017
Referentie nr:#MOD30800
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.