Zoek in 523 vacatures

#

APELDOORN

Vacature Apeldoorn

Eerste Monteur met APK II bevoegdheid - Apeldoorn

Een verantwoordelijke baan als Eerste automonteur met APK bij een groot universeel garagebedrijf waar elke dag anders is. Solliciteer snel. Daar word je blij van!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW41163
Vacature Apeldoorn

Verkoopadviseur Opel - Apeldoorn

Krijg jij energie van het voeren van een goed gesprek? Geloof jij er in dat de loyaliteit van klanten mede afhankelijk is van jouw bijdrage? Heb jij een voorliefde voor auto's en het...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MOW41095
A
Vacature Apeldoorn

Magazijnmedewerker Auto Onderdelen Apeldoorn - Apeldoorn

Vind jij het leuk om iedere dag bezig te zijn met auto's? Heb jij misschien niet je monteurspapieren, maar je vindt het wel leuk om iedere dag met techniek bezig te zijn? Het Centrale...
Gepubliceerd: 25-05-2021
Referentie nr:#MO40824
H
Vacature Apeldoorn

Bandenmonteur Truck - Apeldoorn

Locatie: Apeldoorn Datum: 17-06-2021
Gepubliceerd: 17-06-2021
Referentie nr:#MO41128
B
Vacature Apeldoorn

Verkoopadviseur Opel - Apeldoorn

Krijg jij energie van het voeren van een goed gesprek? Geloof jij er in dat de loyaliteit van klanten mede afhankelijk is van jouw bijdrage? Heb jij een voorliefde voor auto's en het...
Gepubliceerd: 15-06-2021
Referentie nr:#MO41096
C
Vacature Apeldoorn

Onderhoud- en diagnosespecialist - Apeldoorn

Locatie: Apeldoorn Datum: 08-06-2021
Gepubliceerd: 08-06-2021
Referentie nr:#MOWI41004
D
Vacature Apeldoorn

Verkoopadviseur bij Kia in Apeldoorn - Apeldoorn

Voor onze Kia vestiging in Apeldoorn zijn wij opzoek naar een Verkoopadviseur! 
Gepubliceerd: 07-06-2021
Referentie nr:#MO40981
E
Vacature Apeldoorn

Eerste Automonteur Kia in Apeldoorn - Apeldoorn

Heb je ervaring als automonteur en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Ga dan aan de slag als automonteur bij Van Mossel Kia...
Gepubliceerd: 01-06-2021
Referentie nr:#MO40900
F
Vacature Apeldoorn

Serviceadviseur bij Jaguar en Land Rover in Apeldoorn - Apeldoorn

Voor onze Jaguar en Land Rover vestiging zoeken wij een Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 01-06-2021
Referentie nr:#MO40892
G

Service Adviseur - Herwers Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe Service Adviseur!
Gepubliceerd: 27-05-2021
Referentie nr:#MOWI40298
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.