Zoek in 685 vacatures

#

Vacatures 1e autotechnicus APK

Hieronder vind je een overzicht van al onze 1e autotechnicus APK vacatures.
Vacature Tilburg

Filiaalmanager - Tilburg

 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW43338
Vacature Haarlem

APK keurmeester - Haarlem

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW43348
A

Trainee Mobility Expert - Landelijk

Heb je enkele jaren werkervaring in de automotive branch en wil je naar de volgende versnelling in je loopbaan? Wordt Schade Expert bij CED!
Gepubliceerd: 25-11-2021
Referentie nr:#MO43232
Vacature Utrecht

APK keurmeester - Utrecht

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW43321
Vacature Almere

1e Autotechnicus met APK - Almere

Jedi is als familiebedrijf sinds 1980 actief in Almere en onderhoud en repareert alle merken en is expert in Volkswagen Audi, SEAT en Skoda. Wij zijn een hecht en klein team en zoeken een leuke...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO43301
Vacature Doetinchem

Automonteur / Autotechnicus BMW - Doetinchem

Jij bent één van de weinigen in Nederland die blij wordt van een auto die niet doet wat hij zou moeten doen. Jij ziet geen probleem, maar een technische uitdaging! Ben jij...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO43288
B
Vacature Amersfoort

Meewerkend Chef werkplaats m/v, regio Amersfoort - Amersfoort

I nvesteren in de toekomst.
Gepubliceerd: 25-11-2021
Referentie nr:#MO43244
Vacature Zwolle

1e Autotechnicus APK m/v, regio Zwolle - Zwolle

In deze functie is het van belang dat jij je verantwoordelijk voelt voor alle voertuigen die jou worden aangeboden. 
Gepubliceerd: 25-11-2021
Referentie nr:#MO43239
Vacature Groningen

Zeer gedreven 1e Autotechnicus APK m/v, regio Groningen - Groningen

Ben jij een echte vakspecialist, is geen uitdaging voor je te groot en ben je collegiaal én klantvriendelijk? 
Gepubliceerd: 25-11-2021
Referentie nr:#MO43238
Vacature Drachten

Gezocht 1e Autotechnicus, M/V, Regio Drachten - Drachten

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Autotechnicus in de regio Drachten.
Gepubliceerd: 25-11-2021
Referentie nr:#MO43234
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.