Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ARNHEM

Vacature Bunschoten

Groeiend autobedrijf op zoek naar mobiele Bandenmonteur in regio Arnhem. - Bunschoten

Groeiend autobedrijf op zoek naar mobiele Bandenmonteur in regio Arnhem.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO31960
A
Vacature Arnhem

Gezocht 1e Autotechnicus met APK - Arnhem en Nijmegen - Arnhem

Voor een opdrachtgever zoeken wij een man haar technische inzichten en vaardigheden een belangrijke bijdrage wil leveren aan het succes van de organisatie. Wij zoeken iemand die goed op de...
Gepubliceerd: 10-12-2018
Referentie nr:#MODI32652
B
Vacature Arnhem

Automonteur met ambitie bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk Arnhem - Arnhem

Als Automonteur bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk, ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel APK-keuringen. Om dit goed te kunnen doen heb je...
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MO34316
Vacature Arnhem

Autotechnicus met APK - Arnhem - Arnhem

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans.... Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 21-11-2018
Referentie nr:#MO34164
Vacature Velp

1e Autotechnicus met APK - Velp

Voor een opdrachtgever in de omgeving Arnhem zoeken wij een man met technische inzichten en vaardigheden die een belangrijke bijdrage wil leveren aan het succes van de organisatie. Wij zoeken...
Gepubliceerd: 19-11-2018
Referentie nr:#MO34121

Key Account Manager - Nederland

Ben jij die Key Account Manager, met ruime ervaring in de automotive, die wil meebouwen aan het succes en de groei van onz klant?  Neem dan contact met ons op!
Gepubliceerd: 16-11-2018
Referentie nr:#MOD34072
Vacature Arnhem

Verkoopleider Arnhem Kia - Arnhem

Als verkoopleider ben jij eindverantwoordelijk voor het Kia verkoopteam van onze vestiging in Arnhem. Als geen ander weet jij met jouw energieke drive jouw verkoopteam met twee topverkoopadviseurs...
Gepubliceerd: 27-09-2018
Referentie nr:#MODI33633
Vacature Arnhem

Verkoopadviseur 2 succesvolle Merken - Arnhem

Ben jij  succesvol als auto verkoper of verkoopadviseur Automotive? Woon je in Arnhem, Nijmegen of Gelderland? Neem dan contact met ons op. 
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD31354
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.