Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ARNHEM

Vacature Velp

(COMMERCIEEL) MEDEWERKER PARTS M/V (Fulltime) - Velp

Voor onze vestiging in Velp zijn wij per direct op zoek naar een gedreven. (COMMERCIEEL) MEDEWERKER PARTS M/V (Fulltime)
Gepubliceerd: 09-11-2017
Referentie nr:#MOD30623
A
Vacature Heteren

Bandenmonteur / Automonteur regio Arnhem-Duiven-Heteren (vast dienstverband!) - Heteren

Voor een mooie en fijne werkgever met vestigingen in de regio Arnhem Huissen Duiven Heteren, ben ik met spoed op zoek naar een ervaren Bandenmonteur of 2e Automonteur die aan de slag wilt (vast...
Gepubliceerd: 09-11-2017
Referentie nr:#MO30258
B

Filiaalmanager - Arnhem

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 26-10-2017
Referentie nr:#MOD30522
C
Vacature Arnhem

Allround schadehersteller (plaatwerker) m/v (full-time) - Arnhem

Boekhorst Automotive is op zoek naar versterking van het team. Voor onze vestiging in Arnhem zijn wij op zoek naar een: Allround schadehersteller (plaatwerker) m/v (full-time)
Gepubliceerd: 26-09-2017
Referentie nr:#MO26031
D
Vacature Arnhem

Schademanager / calculator - Arnhem

ABS Autoherstel Boekhorst is op zoek naar versterking van het team. Wij zijn op zoek naar een: Schademanager / calculator
Gepubliceerd: 22-09-2017
Referentie nr:#MO26290
E
Vacature Arnhem

Voorbewerker/Spuiter - Arnhem

Voor onze vestiging in Arnhem Noord zijn wij op zoek naar een     Voorbewerker / spuiter (full-time)
Gepubliceerd: 14-09-2017
Referentie nr:#MO30168
F
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in