Zoek in 842 vacatures

#

ARNHEM

Logistiek/Administratief medewerk(st)er - Arnhem

Logistiek administratief wijlhuizen hoofdkantoor 40 uur 
Gepubliceerd: 11-04-2019
Referentie nr:#MODI35563

Magazijnmedewerk(st)er - Arnhem

magazijnmedewerk(st)er fulltime 40 uur Arnhem hoofdkantoor wijlhuizen
Gepubliceerd: 11-04-2019
Referentie nr:#MO35562
Vacature Arnhem

Filiaalmanager - Arnhem

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 28-03-2019
Referentie nr:#MOD35443
A
Vacature Henk Scholten Schadeherstel Arnhem

Chef werkplaats - Henk Scholten Schadeherstel Arnhem

Een enthousiaste man of vrouw die voldoende ervaring heeft in het schadeherstel-vak om leiding te kunnen geven aan een leuk team van vakbekwame collega’s.  Je geeft als teamleider...
Gepubliceerd: 15-03-2019
Referentie nr:#MO35321
Vacature Arnhem

TECHNISCH SPECIALIST PERSONENAUTO's HERWERS ARNHEM - Arnhem

Herwers Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen heeft ruimte voor ervaren technisch specialist. 
Gepubliceerd: 08-03-2019
Referentie nr:#MO35236
B
Vacature Arnhem

1e AUTOTECHNICUS HERWERS ARNHEM - Arnhem

Op diverse locaties hebben wij ruimte voor ervaren 1e autotechnici
Gepubliceerd: 08-03-2019
Referentie nr:#MO35232
C
Vacature Arnhem

Gezocht 1e Autotechnicus met APK - Arnhem en Nijmegen - Arnhem

Voor een opdrachtgever zoeken wij een man haar technische inzichten en vaardigheden een belangrijke bijdrage wil leveren aan het succes van de organisatie. Wij zoeken iemand die goed op de...
Gepubliceerd: 04-03-2019
Referentie nr:#MODI32652
D
Vacature Arnhem

APK keurmeester - Arnhem

Altijd al willen werken als APK-Keurmeester bij de grootste APK-keuringsinstantie in Nederland? Grijp deze kans! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 15-02-2019
Referentie nr:#MOD35052
E
Vacature Arnhem

Autotechnicus met APK - Arnhem - Arnhem

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans.... Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO34164
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.