Zoek in 300 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Heerhugowaard

Automonteur - Heerhugowaard

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38903
Vacature Houten

Autotechnicus APK bij Van Der Kooi Sportscars in Houten - Houten

Wil je sleutelen aan gave merken met pure techniek en vakmanschap? Dan bestaat er geen mooiere werkplek dan bij Van der Kooi Sportscars! Waar wacht je nog op?
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38892
Vacature Klazienaveen

Automonteur bij Auto van Dijk in Klazienaveen - Klazienaveen

Ben jij een ervaren Automonteur en wil je een leuke baan bij een mooi familiebedrijf? Dan zoek ik, samen met Auto van Dijk in Klazienaveen naar JOU!
Gepubliceerd: 25-03-2020
Referentie nr:#MO38880
Vacature Nederhorst den Berg

Automonteur bij Vakgarage Richtlijn in Nederhorst den Berg - Nederhorst den Berg

Ben jij een ervaren Autotechnicus en ben je klaar voor een leuke uitdaging waar je ook ECHT doorgroeimogelijkheden hebt? Waar wacht je dan nog op? Samen met Vakgarage Richtlijn zoek ik namelijk...
Gepubliceerd: 25-03-2020
Referentie nr:#MO38881
Vacature Hulst

Vrachtwagenmonteur bij TB Truck & Trailer Service (TTS) in Hulst - Hulst

Ben jij als Truckmonteur / Vrachtwagenmonteur klaar voor een baan met veel uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden? Dan zoek ik samen met Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service in Hulst...
Gepubliceerd: 25-03-2020
Referentie nr:#MO38885
A
Vacature Arnhem

Monteur Telematica (Buitendienst) bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk - Arnhem

Ben jij als automonteur op zoek naar afwisseling? Wil je niet alleen in de werkplaats staan maar ook bij klanten op locatie aan het werk? Samen met Koos van Elk zoeken wij een Monteur Telematica....
Gepubliceerd: 25-03-2020
Referentie nr:#MO38883
B
Vacature VLIJMEN

Automonteur (APK) bij Autobedrijf Schoonen in Vlijmen - VLIJMEN

Ervaren Automonteur APK en klaar voor een volgende uitdaging met mogelijkheden? Dan ben JIJ degene die ik samen met Autobedrijf Schoonen in Vlijmen zoek!
Gepubliceerd: 18-03-2020
Referentie nr:#MO38853
Vacature LANGBROEK

Autotechnicus bij Vakgarage Imminkhuizen in Langbroek - LANGBROEK

Samen met Vakgarage Imminkhuizen in Langbroek zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Automonteur. Zoeken wij jou?
Gepubliceerd: 18-03-2020
Referentie nr:#MO38855
Vacature Leiden

Allround autotechnicus / Specialist - Leiden

Gezocht ervaren auto monteur / autotechnicus / Technisch Specialist
Gepubliceerd: 15-03-2020
Referentie nr:#MOWI38844
C
Vacature RIJSWIJK ZH

Automonteur bij James Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk - RIJSWIJK ZH

Ben jij een ervaren automonteur / Autotechnicus en zoek je een leuke baan in een top bedrijf? Dan zoek ik, samen met James Autoservice Nieuwenhuijsen Rijswijk, JOU!
Gepubliceerd: 14-03-2020
Referentie nr:#MO38840
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.