Zoek in 735 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Nieuwegein

Automonteur - Nieuwegein

Voor ATS in Nieuwegein zoeken wij een fulltime automonteur voor Toyota.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO36182
A
Vacature Eindhoven

1e of 2e Automonteur - Eindhoven

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige automonteur voor de regio Eindhoven.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36178
Vacature Houten

Automonteur bij Van Der Kooi Sportscars in Houten - Houten

Als je een passie hebt voor auto’s dan bestaat er geen mooiere werkplek dan bij Van der Kooi Sportscars! Als Automonteur bij Van der Kooi Sportscars ben je verantwoordelijk voor het goed en...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO36167
Vacature Deventer

Automonteur (eventueel met APK) - Deventer

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD36180
B
Vacature Eindhoven

Fulltime 1e Automonteur bij Ford in Eindhoven - Eindhoven

Voor onze Ford vestiging in Eindhoven zijn we op zoek naar een fulltime 1e Autotechnicus!
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO36160
C
Vacature Geldermalsen

Automonteur – Geldermalsen - Geldermalsen

Voor een mooie dealer in Geldermalsen zijn wij op zoek naar een zelfstandige en ervaren autotechnicus.
Gepubliceerd: 13-06-2019
Referentie nr:#MO36146
Vacature Barneveld

Technisch Inspecteur bij BCA Autoveiling in Barneveld - Barneveld

Als Technisch Inspecteur bij BCA Autoveiling ben jij verantwoordelijk voor het inspecteren van de te veilen voertuigen. Dit doe je op het terrein van BCA; je maakt een testrit met het voertuig en...
Gepubliceerd: 13-06-2019
Referentie nr:#MO36153
Vacature Tiel

Een stabiel garagebedrijf in Tiel is op zoek naar een onderhoudsmonteur. - Tiel

Een stabiel garagebedrijf in Tiel is op zoek naar een onderhoudsmonteur.
Gepubliceerd: 13-06-2019
Referentie nr:#MO36145
D
Vacature Alphen aan den Rijn

Eerste Autotechnicus (met APK) - Alphen aan den Rijn

Peugeot Groene Hart Alphen aan den Rijn is op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 13-06-2019
Referentie nr:#MO36148
Vacature Zeist

Automonteur bij Offroad Specialist in omgeving Zeist - Zeist

Als Allround Autotechnicus / Automonteur APK ben je verantwoordelijk voor het goed en vakkundig uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties. Je gaat werken in een nette en knusse werkplaats die...
Gepubliceerd: 12-06-2019
Referentie nr:#MO36137
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.