Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

EINDHOVEN

Vacature Eindhoven

Gastvrouw/Receptionist bij Van Mossel Autoschade in Eindhoven - Eindhoven

Ben jij een echte aanpakker met de focus op schadeherstel en vind je het leuk om klantcontact te hebben? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Solliciteer dan op deze vacature...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33848
Vacature Bunschoten

Zelfstandige 1e/2e Automonteur gezocht voor de regio Son en Breugel! - Bunschoten

Voor onze zelfstandige opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren 1e/2e Automonteur in de regio Son en Breugel
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32162
A
Vacature Bunschoten

Vestigingsmanager gezocht voor de regio Eindhoven! - Bunschoten

Voor onze landelijk bekendstaande opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Vestigingsmanager voor de regio Eindhoven
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32155
B
Vacature Eindhoven

Bandenmonteur - Eindhoven

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 02-10-2018
Referentie nr:#MOD33677
Vacature Eindhoven

Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist, Renault & Dacia (Eindhoven, Arend Auto) - Eindhoven

Arend Auto, dé Renault en Dacia dealer in de regio Zaandam, Waterland, Amsterdam en Noord-Brabant zoekt voor vestiging Eindhoven & Valkenswaard klantvriendelijke en...
Gepubliceerd: 30-08-2018
Referentie nr:#MODI33312
Vacature Bunschoten

Zelfstandige, flexibele 1e/2e Automonteur gezocht - Eindhoven - Bunschoten

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige Automonteur voor de regio Eindhoven
Gepubliceerd: 28-08-2018
Referentie nr:#MO32435
C
Vacature Eindhoven

Automonteur - Eindhoven

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 27-08-2018
Referentie nr:#MOD33255
Vacature Eindhoven

Junior Medewerk(st)er Verkoopadministratie, Automotive (Eindhoven, Arend Auto) - Eindhoven

Arend Auto, dé Renault, Dacia en Nissan dealer in de regio Zaandam, Waterland, Noord-Brabant en de regio Utrecht zoekt voor de hoofdvestiging in Eindhoven een ambitieuze HBO-er die...
Gepubliceerd: 24-08-2018
Referentie nr:#MODI33246
Vacature Eindhoven

Junior Marketing Manager, Renault, Dacia, Nissan (Eindhoven, Arend Auto) - Eindhoven

Arend Auto, dé Renault, Dacia en Nissan dealer in de regio Zaandam, Waterland, Noord-Brabant en de regio Utrecht zoekt een toegewijde Junior Marketing Manager. Ben jij de Automotive...
Gepubliceerd: 24-08-2018
Referentie nr:#MODI33245
Vacature Eindhoven

Verkoopadviseur Automotive MBO+ - Eindhoven

Wij zijn in de regio Den Bosch/Eindhoven/Tilburg op zoek naar een VERKOOPADVISEUR AUTOMOTIVE MBO+
Gepubliceerd: 24-08-2018
Referentie nr:#MO33242
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.