Zoek in 485 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

EINDHOVEN

Service Adviseur (fulltime 40 uur) - Eindhoven

services adviseur in automotive voor BMW en MINI
Gepubliceerd: 21-12-2017
Referentie nr:#MODI31022
A
Vacature Eindhoven

Servicemonteur Buitendienst Intern Transport - heftrucks - Eindhoven

Servicemonteur Buitendienst Intern Transport - heftrucks bij Itolang B.V. te Eindhoven, Weert, Venlo (Noord-Brabant / Limburg)
Gepubliceerd: 25-10-2017
Referentie nr:#MO30515
B
Vacature Eindhoven

Filiaalmanager - Eindhoven

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 19-06-2017
Referentie nr:#MOD29466
C
Vacature Eindhoven

Franchisemanager Operations - ANWB Rijopleiding - Eindhoven

Namens ANWB Rijopleiding zijn wij op zoek naar een seniore en resultaatgerichte Franchisemanager Operations, die met passie en drive zorgdraagt voor de beste rijscholen van Nederland.
Gepubliceerd: 05-04-2016
Referentie nr:#MO25187
D
Vacature Omgeving Den Bosch

Inbound Klantadviseur regio Den Bosch - Omgeving Den Bosch

Woon jij in de omgeving van Den Bosch en zoek je een inbound vacature binnen een klantcontact center? Wellicht is deze vacature in Den Bosch dan iets voor jou!
Gepubliceerd: 16-10-2014
Referentie nr:#MO21053
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in