Zoek in 555 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ALMERE

Vacature Almere

Ervaren allround automonteur universeel / exclusief in Almere - Almere

- Je beschikt over een afgeronde opleiding tot 1e of 2e Autotechnicus / Automonteur - Je hebt meerdere jaren (recente) ervaring als Automonteur / Autotechnicus - Je beschikt over een flexibele...
Gepubliceerd: 14-09-2017
Referentie nr:#MO30171
A
Vacature Almere

Automonteur - Almere

Een verantwoordelijke baan voor een Autotechnicus bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 16-08-2017
Referentie nr:#MOD29956
B
Vacature Almere/ Vuren

Pon Equipment - Product Propositie Marketeer - Almere/ Vuren

In deze brede en uitdaging rol, op het snijvlak van commercie, marketing en techniek, wordt het jouw verantwoordelijkheid om op een slimme manier de markt/klant-wensen en de producten van...
Gepubliceerd: 16-07-2017
Referentie nr:#MOD29698
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in