Zoek in 604 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

SCHIEDAM

Vacature Bunschoten

APK-keurmeester gezocht voor de regio Schiedam! - Bunschoten

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een APK-Keurmeester/Werkplaatschef in regio Schiedam
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO32021
Vacature Schiedam

Spuiter / voorbewerker m/v - Schiedam

SCL Rotterdam BV groeit hard, vanwege deze groei zoeken wij een: Medewerker M/V Auto spuiter / voorbewerker
Gepubliceerd: 26-02-2018
Referentie nr:#MO31528
A
Vacature Schiedam

Junior Financieel Administratief medewerker - Schiedam

Voor onze Financiële Administratie, gevestigd op het hoofdkantoor in Schiedam, zoeken wij op korte termijn een Junior Financieel Administratief medewerker voor 32 tot 40 uur per week. Je bent...
Gepubliceerd: 26-02-2018
Referentie nr:#MODI31527
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in