Zoek in 770 vacatures

#

ROTTERDAM

Vacature Rotterdam

Serviceadviseur bij Mercedes-Benz in Rotterdam - Rotterdam

Voor onze Mercedes-Benz vestiging in Rotterdam zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35077
A
Vacature Rotterdam

Wagenparkinspecteur regio Rijnmond/Midden - Rotterdam

Als Wagenparkinspecteur ben jij verantwoordelijk voor het volledige bandenbeheer van jouw klanten! Jij zorgt ervoor dat jouw klanten een optimaal bandenbeheer en kilometerkostprijs hebben. Je voert...
Gepubliceerd: 13-02-2019
Referentie nr:#MO35032
B
Vacature Rotterdam

(Junior) Bandenmonteur - Zuid Holland - Rotterdam

FlexFitters is een succesvolle onderneming bestaande uit Automotive-Specialisten. Wij zijn de specialist op het gebied van de werving, selectie en inzet van personeel in de Automotive-branche. Ons...
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34093
C
Vacature Rotterdam

Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen bij Euromaster Rotterdam - Rotterdam

Als Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen in het Truckcenter van Euromaster Rotterdam, ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij Trucks, Trailers en...
Gepubliceerd: 08-02-2019
Referentie nr:#MO34993
D
Vacature Rotterdam

(Junior) Bandenmonteur – Rotterdam - Rotterdam

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar Bandenmonteurs. Geen ervaring? Geen probleem. Dit is jouw kans om een start te maken in de Automotive. Wij geven...
Gepubliceerd: 06-02-2019
Referentie nr:#MODI34957
E
Vacature Rotterdam

Bandenmonteur - Rotterdam

Om voorbereid te zijn op de verschillenden weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#MOD34913
F
Vacature Rotterdam

Werkplaatschef / Receptionist - Rotterdam

Onze nieuwe chef werkplaats staat altijd klaar voor onze klanten en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samen met een klein team werk je voor tevreden klanten.
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#MO34909
Vacature Zuid-West Nederland

CarGarantie - Manager Partnership - Zuid-West Nederland

In deze brede, zelfstandige en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het CarGarantie marktaandeel bij merkgebonden autobedrijven in de regio. Daarnaast lever je...
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#MON28447
G
Vacature Rotterdam

Accountmanager Zakelijke Markt m/v Kia - Rotterdam

Accountmanager Zakelijke Markt m/v Kia dealer Rotterdam en Dordrecht
Gepubliceerd: 30-01-2019
Referentie nr:#MOD34851
Vacature Rotterdam

Filiaalmanager - Rotterdam

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 29-01-2019
Referentie nr:#MOD34835
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.