Zoek in 539 vacatures

#

ROTTERDAM

Vacature Rotterdam

Bandenmonteur - Rotterdam

Wij zoeken bandenmonteurs in Rotterdam
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37059

AUTOTECHNICUS (AFLEVERMONTEUR) JAGUAR LAND ROVER - Rotterdam

Als automonteur bij Breeman Automotive werk je in één van de grootste en modernste BWM dealers van Nederland!
Gepubliceerd: 27-09-2019
Referentie nr:#MOD35455

AUTOMONTEUR BREEMAN - Rotterdam

Als automonteur bij Breeman Automotive werk je in één van de grootste en modernste BWM en MINI dealers van Nederland!
Gepubliceerd: 27-09-2019
Referentie nr:#MODI35451
A

DIAGNOSE/ SERVICE TECHNICUS - Rotterdam

Als Diagnose / Service Techniker werk je bij één van de grootste en modernste BMW dealers van Nederland.
Gepubliceerd: 27-09-2019
Referentie nr:#MODI35449
B

1e AUTOTECHNICUS - Brielle, Breeland

Als 1ste Autotechnicus bij Jaguar en Land Rover heb je altijd afwisselend werk. Dat komt door de grote verscheidenheid aan modellen, motoren en aandrijvingen. Je werkt aan moderne mechanische en...
Gepubliceerd: 19-09-2019
Referentie nr:#MOD35546

ADMINISTRATEUR - Rotterdam Noord

Breeman Automotive vindt haar oorsprong in 1908 in Rotterdam. Al ruim een eeuw is een solide positie in de Automotive branche opgebouwd. Basis voor alle activiteiten is de persoonlijke aandacht...
Gepubliceerd: 16-09-2019
Referentie nr:#MO35896
Vacature Rotterdam

Serviceadviseur bij Van Mossel Mercedes Benz in Rotterdam - Rotterdam

Voor onze Mercedes Benz vestiging in Rotterdam (Spaanse Polder) zijn we op zoek naar een fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#MO37196
Vacature Rotterdam

Verkoopadviseur (jr.) - Rotterdam

In deze functie verkoop je zelfstandig gebruikte auto’s. Naast verkoopactiviteiten behoren ook relatiebeheer, showroomzorg en administratieve werkzaamheden tot de taken. Als gastheer/-vrouw...
Gepubliceerd: 09-09-2019
Referentie nr:#MODI37169
Vacature Rotterdam

Afstudeerstage - Marketing - Rotterdam

Op zoek naar een interessante afstudeerstage? Wil jij werkervaring opdoen die bijdraagt aan jouw verdere ontwikkeling? En vind je het leuk om onze marketingstrategie op te zetten? Dan zoekt...
Gepubliceerd: 23-08-2019
Referentie nr:#MODI36916
Vacature Rotterdam, Breeland

Medewerker Verkoopadministratie - Rotterdam, Breeland

Ben jij een nauwkeurige en zelfstandige (verkoop)administrateur  met een voorliefde voor de automotive?  Kom dan werken als Medewerker Verkoopadministratie bij Breeland in Rotterdam!
Gepubliceerd: 22-08-2019
Referentie nr:#MO36882
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.