Zoek in 300 vacatures

#

ROTTERDAM

Vacature Rotterdam

(JR.) MAGAZIJN MEDEWERKER - Rotterdam

Heb je een passie voor auto’s en auto-onderdelen? Houd je van overzicht en organiseer je graag werkzaamheden? Kom dan werken als Magazijn Medewerker bij Breeman in Rotterdam!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO38304
A
Vacature Rotterdam Zuid

CHEF WERKPLAATS - Rotterdam Zuid

Breeman zoekt een Chef Werkplaats: een optimistische bruggenbouwer tussen werkplaats, receptie en magazijn.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOWI38291
Vacature Rotterdam

Magazijnmedewerker bij Renault en Nissan in Rotterdam - Rotterdam

Voor onze vesstiging van Renault en Nissan in Rotterdam zijn wij opzoek naar een fulltime magazijnmedewerker!
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MO38803
Vacature Rotterdam

Eerste autotechnicus bij Nissan en Renault in Rotterdam - Rotterdam

Voor onze Nissan en Renault vestiging in Rotterdam zijn wij opzoek naar een eerste autotechnicus
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MO38802
Vacature Rotterdam

Sales directeur bij Renault in Rotterdam - Rotterdam

Voor onze Renault vestiging in Rotterdam zijn we opzoek naar een Sales Directeur! 
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MO38801
Vacature Rotterdam Charlois

Autotechnicus bij Renault in Rotterdam Charlois - Rotterdam Charlois

Voor onze Renault vestiging in Rotterdam Charlois zijn wij opzoek naar een enthousiaste Autotechnicus!
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MO38798
Vacature Rotterdam

Serviceadviseur bij Van Mossel Mercedes-Benz in Rotterdam (Spaanse Polder) - Rotterdam

Voor onze Mercedes-Benz vestiging in Rotterdam (Spaanse Polder) zijn we op zoek naar een fulltime, ervaren Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 04-03-2020
Referentie nr:#MO38766
B
Vacature Rotterdam

1e Automonteur bij Van Mossel Mercedes-Benz in Rotterdam - Rotterdam

Voor onze Mercedes-Benz vestiging in Rotterdam zijn we op zoek naar een fulltime, ervaren 1e Automonteur. 
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#MO38757
C
Vacature Rotterdam

Verkoop adviseur Automotive MBO+ - Rotterdam

Als verkoop Adviseur help je Förch verder op de kaart te zetten in Nederland. Je bezoekt nieuwe klanten middels koude acquisitie, maar daarnaast ook bestaande klanten. 
Gepubliceerd: 26-02-2020
Referentie nr:#MOW38722
D
Vacature Rotterdam

Financial Controller bij Van Mossel Autolease in Rotterdam - Rotterdam

Voor Van Mossel Autolease in Rotterdam zijn we op zoek naar een fulltime Financial Controller!
Gepubliceerd: 20-02-2020
Referentie nr:#MO38671
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.