Zoek in 520 vacatures

#

ROTTERDAM

Vacature Rotterdam

Bandenmonteur - Rotterdam

Heb je al ervaring of heeft autotechniek je altijd leuk geleken? Wij bieden je een unieke kans om binnen enkele jaren door te groeien tot dé Bandenspecialist.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW38416
A
Vacature Rotterdam

Bandenmonteur - Rotterdam

Wij zoeken bandenmonteurs in Rotterdam
Gepubliceerd: 20-01-2020
Referentie nr:#MODI37059
Vacature Rotterdam

Autotechnicus met APK - Rotterdam

Wij zoeken naar een Autotechnicus met APK
Gepubliceerd: 20-01-2020
Referentie nr:#MODI36768
Vacature ROTTERDAM

Automonteur bij dealerbedrijf Rotterdam - ROTTERDAM

Samen met een Rotterdams dealerbedrijf ben ik op zoek naar een Ervaren Autotechnicus. Ben jij op zoek naar een mooie en nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 17-01-2020
Referentie nr:#MO38382
Vacature Oostvoorne

Assistent Service Center Manager bij Euromaster in Oostvoorne - Oostvoorne

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je de autotechniek combineert met commercie en leidinggeven? Ben jij klaar voor die uitdagende job? Dan zoek ik samen met het team van Euromaster Oostvoorne...
Gepubliceerd: 12-01-2020
Referentie nr:#MO38349
Vacature Rotterdam

SERVICE ADVISEUR - Rotterdam

Staat service gerichtheid bij jou op nummer 1? En spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als Service Adviseur bij Breeland.
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#MO38324
B
Vacature Rotterdam

(JR.) MAGAZIJN MEDEWERKER - Rotterdam

Heb je een passie voor auto’s en auto-onderdelen? Houd je van overzicht en organiseer je graag werkzaamheden? Kom dan werken als Magazijn Medewerker bij Breeman in Rotterdam!
Gepubliceerd: 04-01-2020
Referentie nr:#MO38304
C
Vacature Rotterdam Zuid

CHEF WERKPLAATS - Rotterdam Zuid

Breeman zoekt een Chef Werkplaats: een optimistische bruggenbouwer tussen werkplaats, receptie en magazijn.
Gepubliceerd: 02-01-2020
Referentie nr:#MOWI38291
Vacature Brielle, Breeland

1e AUTOTECHNICUS - Brielle, Breeland

Als 1ste Autotechnicus bij Jaguar en Land Rover heb je altijd afwisselend werk. Dat komt door de grote verscheidenheid aan modellen, motoren en aandrijvingen. Je werkt aan moderne mechanische en...
Gepubliceerd: 20-12-2019
Referentie nr:#MOD35546
Vacature Rotterdam

AUTOTECHNICUS (AFLEVERMONTEUR) JAGUAR LAND ROVER - Rotterdam

Als automonteur bij Breeman Automotive werk je in één van de grootste en modernste BWM dealers van Nederland!
Gepubliceerd: 20-12-2019
Referentie nr:#MOD35455
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.