Zoek in 522 vacatures

#

Vacatures Zuid-Holland

Hieronder vind je een overzicht van al onze Zuid-Holland vacatures.
Vacature Waddinxveen

Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Waddinxveen - Waddinxveen

Een Vrachtwagenmonteur / Bedrijfsautomonteur ben je bij A. van Tilburg in Waddinxveen verantwoordelijk voor het vakkundig en zelfstandig uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan diversen...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37776
B
Vacature Alphen aan den Rijn

Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen bij Euromaster in Alphen aan den Rijn - Alphen aan den Rijn

Als Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van Trucks en Landbouwvoertuigen. Je helpt de...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37786
A
Vacature UTRECHT

SERVICE ADVISEUR FORD - UTRECHT

Als Service Adviseur bij Ford Crum ben je echt een allround automotive service medewerker. Als service advisieur ben je de spin in het web en ontzorg je onze klanten bij alles rond hun...
Gepubliceerd: 19-10-2019
Referentie nr:#MOWI37535
Vacature Gorinchem

Truckmonteur bij TB Truck & Trailer Service (TTS) in Gorinchem - Gorinchem

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Gorinchem ben je als 1e Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en...
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MO37763
Vacature Noordwijk

Aftersales Medewerker (Autowasser, fulltime, V/M) - Noordwijk

#autowasser #aftersales #fulltime #BMW #MINI #Team Van Poelgeest #trots
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MO37761
C
Vacature Randstad

Account Manager Regio West Nederland - Randstad

Als Account Manager adviseer en assisteer jij professionele autobedrijven in jouw regio. Je spreekt de taal van de klant, je hebt een goed netwerk en een aantoonbaar trackrecord. 
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI37343
Vacature Rijnsburg

Fietstechnicus - Rijnsburg

Wij zoeken een fietstechnicusin Rijnsburg
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI36862
Vacature Den Haag

Bandenmonteur - Den Haag

Wij zoeken bandenmonteurs in Den Haag
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI37075
Vacature Leiden

Bandenmonteur - Leiden

Wij zoeken bandenmonteurs in Leiden
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI37061
Vacature Zoetermeer

Bandenmonteur - Zoetermeer

Wij zoeken bandenmonteurs in Zoetermeer
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI37060
D
Vacature Rotterdam

Bandenmonteur - Rotterdam

Wij zoeken bandenmonteurs in Rotterdam
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI37059
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.