Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

VENLO

Vacature Venlo

Accountmanager Fleetsales - Venlo

Voor de functie van accountmanager fleetsales zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste, betrokken, commerciële en resultaatgerichte netwerker die voor ons de zakelijke markt verder...
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MO31906
A
Vacature Venlo

Junior verkoopadviseur Ford - Venlo

Voor onze vestiging in Venlo zijn wij op zoek naar een junior verkoopadviseur. Als junior verkoopadviseur ben jij het gezicht naar zowel nieuwe als bestaande klanten in onze vestiging.
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MODI31904
Vacature Venlo

Verkoopadviseur Occasions - Venlo

Als verkooptopper ben jij het gezicht naar zowel nieuwe als bestaande klanten van onze vestiging, waar één of meerdere van onze dealermerken vertegenwoordigd zijn. Met jouw energieke...
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MODI31903
B
Vacature Venlo

Verkoper Occasions - Venlo

Ben jij  Verkoper occasions of verkoopadviseur gebruikt, en woon je in  Venlo, Venray, Eindhovenof Weert. Dus Limburg of Brabant? Neem dan contact met ons op.
Gepubliceerd: 05-02-2018
Referentie nr:#MOD31355
Vacature Venlo

Verkoopadviseur - Venlo

Ben jij  succesvol als verkoopadviseur of auto verkoper of Automotive? Woon je in Venlo, Roermond of  Helmond of Limburg?  Neem dan contact met ons op. 
Gepubliceerd: 05-02-2018
Referentie nr:#MOD31353
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in