Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Zoekresultaten

Vacature Ede

Truckmonteur / Vrachtwagenmonteur bij TB TTS in Ede *Transfer Fee* - Ede

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Ede ben je als 1e Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur APK verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO33804
Vacature Maarssen

Service Adviseur - Maarssen

Heb jij gastvrijheid in je vingers en benzine door je aderen stromen? Ben jij georganiseerd en een multi-task talent en heb je het Mazda-virus te pakken? Dan hebben wij in Regio Utrecht de baan...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOD33803
Vacature Pijnacker

1e Autotechnicus en Diagnose technicus - Pijnacker

Wij zijn op zoek naar een autortechnicus met kennis omtrent auto-en electrotechniek, diagnose(apparatuur), electronische storingen en uiteraard APK.
Gepubliceerd: 09-08-2018
Referentie nr:#MODI33121

Autoschade expert - Alkmaar

Ben jij een ervaren Autoschade expert? Word je enthousiast van een afwisselende baan in een informele werkomgeving? Dan zoeken wij jou om onze schadeafdeling te versterken!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI33799
Vacature

(Technisch) Commercieel Adviseur bij Wepp Benelux (partnerschap) -

Wepp is op zoek naar zelfstandige partners. Als partner bij Wepp heb jij de kans om binnen enkele jaren een mooi en gezond bedrijf te hebben opgebouwd met een mooi resultaat, natuurlijk is dit...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO33800
Vacature Gelderland

Bandenmonteur Truck & Landbouw in Barneveld - Gelderland

Truck bandenmonteurs gezocht in Barneveld.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO30924
A

Parttime Service Adviseur / Werkplaatsreceptionist (Koog aan de Zaan, Heron Auto) - Koog aan de Zaan

Parttime Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist (Koog aan de Zaan, Heron Auto) Wij zoeken, voor onze vestiging in Koog aan de Zaan ( Volkswagen, SEAT en ŠKODA),...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33801
Vacature Arnhem

Verkoopadviseur Automotive MBO+ - Arnhem

Wij zijn in de regio Arnhem op zoek naar een VERKOOPADVISEUR AUTOMOTIVE MBO+
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI33793
Vacature RIJSWIJK ZH

Automonteur met ambitie bij James Autoservice Nieuwenhuijsen Rijswijk - RIJSWIJK ZH

Als Automonteur bij James Autoservice Nieuwenhuijsen, ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel APK-keuringen. Om dit goed te kunnen doen heb je naast...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33797
Vacature Nijmegen

Bandenmonteur - Nijmegen

Om voorbereid te zijn op de verschillenden weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33795
Vacature Den Bosch

Bandenmonteur - Den Bosch

Om voorbereid te zijn op de verschillenden weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33794
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.