Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

BREDA

Vacature Breda

Autoverkoper m/v - Breda

Autoverkoper/Verkoopadviseur bij autobedrijf Otten in Breda. We vertegenwordigen de merken Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Daarnaast verkopen we vele gebruikte auto's/Occasions.  
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD30593
A
Vacature Breda - Tilburg

1e automonteur met APK - Breda - Tilburg

In verband met de groei van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een eerste monteur met APK
Gepubliceerd: 16-10-2017
Referentie nr:#MONE27640
B

Automonteur - Breda

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 25-09-2017
Referentie nr:#MOD30236
C

Verkoopadviseur M/V Leendert van den Born B.V. - Breda

Verkoopadviseur M/V Leendert van den Born B.V.
Gepubliceerd: 05-09-2017
Referentie nr:#MONE28482
D
Vacature Breda

APK keurmeester - Breda

Altijd al willen werken als APK-Keurmeester bij de grootste APK-keuringsinstantie in Nederland? Grijp deze kans! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 10-08-2017
Referentie nr:#MOD29891
E
Vacature Regio Breda

APK keurmeester - Regio Breda

Een verantwoordelijke baan voor een APK keurmeester met een geldige APK II bevoegdheid (lichte personenwagens), die naast een technische functie ook een adviserende en coachende rol in het team heeft.
Gepubliceerd: 14-04-2017
Referentie nr:#MON27967
F
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in