Zoek in 770 vacatures

#

BREDA

Vacature Breda

Junior verkoopmedewerker bij Van Mossel in Breda - Breda

Voor onze top locatie in Breda, met de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth, zijn we op zoek naar een fulltime Junior verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35113
A
Vacature Breda

Verkoopadviseur bij Van Mossel in Breda - Breda

Voor onze top locatie in Breda, met de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth, zijn wij op zoek naar een ervaren, fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35109
B
Vacature Breda

Assistent Manager - Breda

Wil jij naast het sleutelen aan auto’s onze klanten blij maken en je collega’s aansturen? Als Assistent Manager bij dit grote universeel garagebedrijf kan dat! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 15-02-2019
Referentie nr:#MOD35056
C
Vacature Breda

Automonteur - Breda

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 15-02-2019
Referentie nr:#MOD35053
D
Vacature Breda

Vrachtwagen- / Bedrijfswagenmonteur bij A. van Tilburg Breda - Hazeldonk - Breda

Als Bedrijfsautomonteur / Vrachtwagenmonteur ben je verantwoordelijk voor het goed en vakkundig uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan diversen merken en typen trekkend en getrokken...
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO35015
Vacature Breda

1e Autotechnicus APK / Diagnosetechnicus bij Audi Centrum Breda - Breda

Als 1e Autotechnicus APK / Diagnosetechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren complexe diagnoses, de controle van reparatieprocessen en het uitvoeren van eindcontroles bij diverse soorten...
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO35005
Vacature Breda

Bandenmonteur Truck & Auto - Breda - Breda

Een familiebedrijf in Breda gespecialiseerd in het onderhouden van personen en vrachtwagens zoekt een bandenmonteur.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34146
E
Vacature Breda

Bandenmonteur - Breda

Om voorbereid te zijn op de verschillenden weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#MOD34900
F
Vacature Breda

Medewerker financiële administratie bij Van Mossel in Breda - Breda

Wij zijn per direct op zoek naar een administratieve kracht in breda!
Gepubliceerd: 23-01-2019
Referentie nr:#MO34754
G
Vacature Raamsdonksveer

Louwman & Parqui - General Manager Marketing Toyota - Raamsdonksveer

Louwman & Parqui, importeur van Toyota & Lexus, is onderdeel van de Louwman Group, één van de grootste automotive bedrijven in Europa. Bij Louwman & Parqui is men trots op haar merken, wil men...
Gepubliceerd: 11-01-2019
Referentie nr:#MOD34658
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.