Zoek in 211 vacatures

#

Vacatures Tijdelijk

Hieronder vind je een overzicht van al onze Tijdelijk vacatures.
Vacature Zevenaar

Service Adviseur / Magazijnmedewerker - Zevenaar

Herwers Zevenaar is op zoek naar een Service Adviseur / Magazijnmedewerker! 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOWI39149
Vacature Eindhoven

Polestar Space Specialist - Eindhoven

Polestar is een elektrisch performance automerk dat breekt met de conventies van de huidige auto-industrie. We zijn prestatiegericht en vastbesloten om de meest geavanceerde en opwindende...
Gepubliceerd: 19-06-2020
Referentie nr:#MOWI39087
Vacature Barneveld

Taxateur/ Inkoper - Barneveld

De grootste autoveiling van Nederland én Europa’s nr. 1 in auto remarketing? Iedereen weet dat dit BCA Autoveiling is! En jij kunt voor ons aan de slag als Taxateur/Inkoper. Dus kun...
Gepubliceerd: 18-06-2020
Referentie nr:#MOWI39081
A
Vacature Barneveld

Export Klantenservice Medewerker - Barneveld

Ben jij een echte talenknobbel of lijkt het je gewoon leuk om dagelijks contact te hebben met buitenlandse klanten? Dan ben je bij BCA aan het juiste adres, want wij zijn op zoek naar een...
Gepubliceerd: 18-06-2020
Referentie nr:#MOWI39080
B
Vacature Barneveld

Medewerker Voertuig Controle& Kwaliteit - Barneveld

Stilzitten is voor ons geen optie en daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven autoliefhebber die wil werken bij Europa’s nr. 1 in auto remarketing! Dus lijkt het...
Gepubliceerd: 18-06-2020
Referentie nr:#MOWI39078
C
Vacature Hengelo Gld.

Leerling Eerste Autotechnicus Personenauto's (BBL) - Hengelo Gld.

Ga jij starten met de opleiding tot Eerste Autotechnicus Personenauto’s en ben je op zoek naar een enthousiast erkend leerbedrijf? Herwers leidt jou op voor de toekomst!
Gepubliceerd: 26-05-2020
Referentie nr:#MO38944
D
Vacature Doetinchem

Leerling Eerste Autotechnicus Personenauto's (BBL) - Doetinchem

Herwers Doetinchem is op zoek naar een BBL-leerling Eerste Autotechnicus Personenauto's!
Gepubliceerd: 26-05-2020
Referentie nr:#MOWI38942
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.