Zoek in 770 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Roosendaal

Field Sales Support - Berner Produkten b.v. - Roosendaal

Field Sales Support bij Berner Produkten b.v. te Roosendaal, Spijkennisse (Noord-Brabant / Zuid-Holland)
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35126
A

Mobiliteits Junior Verkoopadviseur, elektrisch vervoer (Barneveld, Mango Mobility) - Barneveld

Junior Mobiliteits Verkoopadviseur, elektrisch vervoer (Barneveld , Mango Mobility) Mango Mobility, al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit, zoekt ter uitbreiding...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOD35046

Mobiliteits Verkoopadviseur, elektrisch vervoer (Weesp, Mango Mobility) - Weesp

Mobiliteits Verkoopadviseur, elektrisch vervoer (Weesp, Mango Mobility) Mango Mobility, al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit, zoekt ter uitbreiding voor de...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOD34969
Vacature Waalwijk

Klantenservice medewerker bij van Mossel Waalwijk - Waalwijk

wij zijn per direct op zoek naar een medewerker klantenservice
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO34808
B
Vacature Culemborg

Ervaren Online Marketeer - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is de Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Ervaren Onlne Marketeer. Ben jij onze nieuwe enthousiaste marketingmedewerker? 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI35127
Vacature Utrecht

Assistent Manager - Utrecht

Wil jij naast het sleutelen aan auto’s onze klanten blij maken en je collega’s aansturen? Als Assistent Manager bij dit grote universeel garagebedrijf kan dat! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD35115
C
Vacature Uden

Marketing Communicatie Manager (fulltime) - Uden

Word jij ook zo enthousiast van leads genereren, gave campagnes bedenken en sparren met andere managers? Als Marketing Communicatie Manager (fulltime) bij Oostendorp Autogroep blijf je op de...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34827
D
Vacature Nijmegen

Vestigingsmanager ABS Autoherstel - Nijmegen

Haal jij het beste uit TEAM Autoherstel Zuid Nijmegen? Als Vestigingsmanager (fulltime) ben je eindverantwoordelijk voor jouw vestiging. Je hebt als hoofdtaak om een optimaal...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34379
E
Vacature Oss

Vestigingsmanager Autoherstel Zuid - Oss

Stuur jij TEAM Autoherstel aan in Oss? Haal jij het beste uit TEAM Autoherstel Zuid Oss?
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI34054
F
Vacature Amsterdam

Junior Verkoopadviseur Nissan en occasions - Amsterdam

Voor onze hagel nieuwe vestiging in Amsterdam Noord zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven Junior Verkoopadviseur Nissan en occasions.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD35121
G
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.