Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Zoekresultaten

Vacature Dordrecht

International Sales Manager | Hovago Cranes - Dordrecht

Namens de gerenommeerde multinational Hovago Cranes, actief op het gebied van internationale verhuur van en handel in mobiele kranen, zijn wij op zoek naar een International Sales Manager.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33442
Vacature Waddinxveen

Sales Representative New Business - Waddinxveen

Ben jij die echte hunter, die met groot enthousiasme nieuwe klanten genereert voor een innovatief concept op het gebied van waardetransport?
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD30597
Vacature Zutphen

Accountmanager Noord-Nederland | BIA Nederland - Zutphen

Namens BIA Nederland, leverancier en verhuurder van ondermeer grondverzetmaterieel, zijn wij voor Noord-Oost Nederland op zoek naar een Accountmanager Noord-Oost Nederland.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33836
Vacature Amersfoort

Volkswagen Pon Financial Services - Manager Remarketing - Amersfoort

Heb je een commerciële visie en weet jij een strategie neer te zetten waarbij een optimaal rendement wordt behaald op de gebruikte leaseauto’s van VWPFS? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33843
Vacature

(Technisch) Commercieel Adviseur bij Wepp Benelux (partnerschap) -

Wepp is op zoek naar zelfstandige partners. Als partner bij Wepp heb jij de kans om binnen enkele jaren een mooi en gezond bedrijf te hebben opgebouwd met een mooi resultaat, uiteraard afhankelijk...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33800

Marketing Manager / CRM Manager (Purmerend; Heron Auto, Havik Auto & Durmi Auto) - Purmerend

Marketing Manager / CRM Manager (Purmerend; Heron Auto, Havik Auto & Durmi Auto) Wij zoeken voor onze organisatie Stern 5 een ambitieuze en ervaren Marketing Manager / CRM...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33842
Vacature Veenendaal

Accountmanager Fleet Sales - Veenendaal

Wat houdt de functie in: Als account manager fleetsales ben je een ware netwerker. Je weet contacten op te bouwen en uit te bouwen naar langdurige relaties. Daarbij ligt de nadruk op het...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33839
Vacature Den Bosch

Eerste Autotechnicus / Automonteur Audi / Volkswagen - Den Bosch - Den Bosch

Voor ons team in Den Bosch zijn we op zoek naar Eerste Automonteurs of Technisch Specialisten (in opleiding). Wil jij in onze nieuwe vestiging in Den Bosch op de Balkweg gaan werken? ...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33840
Vacature Tilburg

Vestigingsdirecteur bij Van Mossel Car Solutions in Tilburg - Tilburg

Ben jij een commerciële vakman met een sterk leidinggevend profiel? Wil jij jouw carrière starten binnen het snelstgroeiende automotivebedrijf van Nederland en ben je woonachtig in de...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33830
Vacature Sliedrecht

Sales Manager - Sliedrecht

Ben jij een verkooptalent en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zoeken een meewerkend Sales Manager voor Mulder Peugeot Sliedrecht! 
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MOD33824
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.