Zoek in 770 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Ridderkerk

Service Monteur Marine en Industrie bij Mulder Motoren Ridderkerk - Ridderkerk

Als Service Monteur voer je onderhoud uit en verhelp jij storingen op locatie bij de klanten van Mulder Motoren. Daarnaast stel je nieuwe installaties in bedrijf. Dit is zowel op de wal (industrie)...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35136
Vacature Den Bosch

Verkoopadviseur bij OPC Opel in Den Bosch - Den Bosch

Voor onze OPC Opel vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35128
A
Vacature Helmond

Diagnose technicus/ Technisch specialist - Helmond

Sleutel jij mee aan onze auto’s en succes? Als Diagnose Technicus/ Technisch Specialist bij Oostendorp Auto Hyundai/Mazda in Helmond is sleutelen aan auto’s je grootste passie! Je...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI34053
B
Vacature Weert

Verkoopadviseur bij Audi in Weert - Weert

Voor onze Audi vestiging in Weert zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35118
C
Vacature Breda

Verkoopadviseur bij Van Mossel in Breda - Breda

Voor onze top locatie in Breda, met de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth, zijn wij op zoek naar een ervaren, fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35109
D
Vacature Amersfoort

1ste Autotechnicus / Technisch specialist Peugeot Amersfoort - Amersfoort

Sleutel jij niet alleen graag aan auto's maar ook aan jezelf? Dan pas je goed bij Nefkens Midden, waar we niet alleen je passie voor het autovak maar ook je verdere ontwikkeling belangrijk vinden....
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35100
E
Vacature Heerhugowaard

Specialist Schadecalculatie - Heerhugowaard

Heb jij ervaring als schadecalculator of schade-expert? Wil jij jouw ervaring op een andere manier benutten en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou! Je werkt...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35091
Vacature Heemskerk

Verkoopadviseur bij Peugeot en Citroën in Heemskerk - Heemskerk

Ben jij een commercieel talent? Voor onze Peugeot en Citroën vestiging in Heemskerk zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35072
F
Vacature Heemstede

Verkoopadviseur bij Peugeot in Heemstede - Heemstede

Ben jij een commercieel talent? Voor onze Peugeot vestiging in Heemstede zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35070
G
Vacature Den Bosch

Verkoopadviseur bij Ford in Den Bosch - Den Bosch

Ben jij een commercieel talent? Voor onze Ford vestiging in Den Bosch zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35069
H
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.