Zoek in 516 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Gorinchem

Technisch Specialist - Gorinchem

Visscher PGH Gorinchem is op zoek naar een Technisch Specialist. Kom jij bij ons leuke team technische diagnoses stellen en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO38094
Vacature Tiel

Technisch Specialist - Tiel

Visscher Tiel is op zoek naar een Technisch Specialist. Kom jij bij ons leuke team technische diagnoses stellen en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI34714
Vacature Hoogeveen

APK Monteur - Hoogeveen

Ben jij niet bang voor vieze handen? Reageer dan direct. Onze opdrachtgever   is op zoek naar een   APK Monteur.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO36627
Vacature Apeldoorn

APK Monteur - Apeldoorn

Wij zoeken naar een APK monteur in Apeldoorn
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI36892
A
Vacature Hoogeveen

APK Monteur - Hoogeveen

Wij zoeken een APK monteur in Hoogeveen
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI37030
Vacature Nederland

Autotechnicus (evt. APK) - Nederland

Wij zoeken een autotechnicus met eventueel APK in heel Nederland
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI36854
Vacature Nederland

APK Monteur - Nederland

Wij zoeken een APK monteur voor meerdere plekken in Nederland
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI36796
Vacature Nederland

APK monteur - Nederland

Wij zoeken naar een APK monteur
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI36754
Vacature Veenendaal

Service / installatiemonteur buitendienst (1 fte) Regio Midden / Zuid-West Nederland - Veenendaal

Vanwege de groei van Fuchs Service Equipment zijn wij per direct opzoek naar een  Service / installatiemonteur buitendienst ( 1 fte ) M/V Regio Midden / Zuid-West Nederland.
Gepubliceerd: 21-01-2020
Referentie nr:#MOW38395
Vacature Naarden

Technisch Specialist - Naarden

Wij zoeken een  Technisch Specialist in Naarden
Gepubliceerd: 20-01-2020
Referentie nr:#MODI36889
B
Trefwoorden
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.