Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

HELMOND

Filiaalmanager - Helmond

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 26-10-2017
Referentie nr:#MOD30527
A
Vacature Helmond

fulltime verkoopadviseur Ford in Helmond - Helmond

Bij onze Ford vestiging in Helmond hebben we per direct een vacature voor een fulltime verkoopadviseur. Ben je enthousiast en herken jij je in het profiel, reageer dan direct! 
Gepubliceerd: 28-09-2017
Referentie nr:#MO30255
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in