Zoek in 508 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

ZOETERMEER

Vacature Zoetermeer

Automonteur - Zoetermeer

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 30-01-2018
Referentie nr:#MOD31292
A
Vacature Zoetermeer

Stagiair Verkoop - Zoetermeer

Een stagiair die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken, enthousiast en leergierig is en een MBO of HBO opleiding volgt op het gebied van IVA/communicatie/commercie. Tevens ben je in...
Gepubliceerd: 25-01-2018
Referentie nr:#MO31246
B
Vacature Zoetermeer

Verkoop medewerker binnendienst (40uur) (m/v) - Zoetermeer

In verband met de uitbreiding van haar verkoopteam is Remto Automaterialen voor haar vestiging in Zoetermeer op zoek naar een enthousiaste Verkoop medewerker binnendienst (40uur) (m/v)
Gepubliceerd: 15-12-2017
Referentie nr:#MO30954
C
Vacature Zuid Holland

Ervaren Automonteur gezocht in Zoetermeer - Zuid Holland

Voor een internationaal garagebedrijf met vestigingen door heel Nederland, zoeken wij per direct een automonteur.
Gepubliceerd: 08-12-2017
Referentie nr:#MO30881
D
Vacature Zoetermeer

Truck Bandenmonteur regio Zoetermeer - Zoetermeer

Wij zoeken per direct een ervaren truck bandenmonteur voor een vestiging in Zoetermeer
Gepubliceerd: 07-12-2017
Referentie nr:#MO30842
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in