Over ons

Jobmotive is het online vacatureplatform voor de mobiliteitssector. Of je nu een baan zoekt bij een autobedrijf, een importeur of elders in de mobiliteitsbranche, via Jobmotive ben je maar een paar klikken verwijderd van je ideale baan. Onze database bevat een compleet aanbod van interessante en uitdagende vacatures in de branche. Op basis van jouw wensen, zoals bedrijfssector, functieniveau en regio, selecteert Jobmotive de vacatures die bij perfect jou passen.

Ondersteuning

Jobmotive wordt ondersteund door de belangrijkste wervings- en selectiebureaus in de mobiliteitsbranche, grote en kleine dealerbedrijven, fastfitters, leasemaatschappijen en importeurs. Daarmee is het platform verzekerd van een compleet aanbod van interessante vacatures. Ook wordt Jobmotive binnen de mobiliteitsbranche actief gepromoot door vooraanstaande vaktitels als Automotive Management, Automotive Werkplaats en Fleetmotive en tijdens de evenementen die georganiseerd worden door Mobility Media.

Snel een aantrekkelijke baan?

Maak hier je Job Alert aan of gebruik de uitgebreide zoekmachine om een baan, stage- of leerwerkplek te zoeken.

Contact

Neem hier contact op met onze medewerkers.

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in