Over ons

Jobmotive is het online vacatureplatform voor de mobiliteitssector. Of je nu een baan zoekt bij een autobedrijf, een importeur of elders in de mobiliteitsbranche, via Jobmotive ben je maar een paar klikken verwijderd van je ideale baan. Onze database bevat een compleet aanbod van interessante en uitdagende vacatures in de branche. Op basis van jouw wensen, zoals bedrijfssector, functieniveau en regio, selecteert Jobmotive de vacatures die bij perfect jou passen.

Ondersteuning

Jobmotive wordt ondersteund door de belangrijkste wervings- en selectiebureaus in de mobiliteitsbranche, grote en kleine dealerbedrijven, fastfitters, leasemaatschappijen en importeurs. Daarmee is het platform verzekerd van een compleet aanbod van interessante vacatures. Ook wordt Jobmotive binnen de mobiliteitsbranche actief gepromoot door vooraanstaande vaktitels als Automotive Management en Fleet & Mobility en tijdens de evenementen die georganiseerd worden door ProMedia.

Snel een aantrekkelijke baan?

Maak hier je Job Alert aan of gebruik de uitgebreide zoekmachine om een baan, stage- of leerwerkplek te zoeken.

Contact

Neem hier contact op met onze medewerkers.

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in