Over ons

Jobmotive is het online vacatureplatform voor de mobiliteitssector. Of je nu een baan zoekt bij een autobedrijf, een importeur of elders in de mobiliteitsbranche, via Jobmotive ben je maar een paar klikken verwijderd van je ideale baan. Onze database bevat een compleet aanbod van interessante en uitdagende vacatures in de branche. Op basis van jouw wensen, zoals bedrijfssector, functieniveau en regio, selecteert Jobmotive de vacatures die bij perfect jou passen.

Ondersteuning

Jobmotive wordt ondersteund door de belangrijkste wervings- en selectiebureaus in de mobiliteitsbranche, grote en kleine dealerbedrijven, fastfitters, leasemaatschappijen en importeurs. Daarmee is het platform verzekerd van een compleet aanbod van interessante vacatures. Ook wordt Jobmotive binnen de mobiliteitsbranche actief gepromoot door vooraanstaande vaktitels als Automotive Management, Automotive Werkplaats en Fleetmotive en tijdens de evenementen die georganiseerd worden door Mobility Media.

Snel een aantrekkelijke baan?

Maak hier je Job Alert aan of gebruik de uitgebreide zoekmachine om een baan, stage- of leerwerkplek te zoeken.

Contact

Neem hier contact op op met onze medewerkers.
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in