Zoek in 560 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

PURMEREND

Vacature Purmerend

Automonteur - Purmerend

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 10-08-2017
Referentie nr:#MOD29899
B

Automonteur - Purmerend

Zijn auto’s jouw passie en sleutel je graag? Ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Dan hebben wij dé baan voor jou!
Gepubliceerd: 15-09-2017
Referentie nr:#MOD30181
A
Vacature Purmerend

1e of 2e Autotechnicus - Purmerend

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het jou leuk om als autotechnicus bij het beste universele autobedrijf van Purmerend te gaan werken dan is dit je kans! 
Gepubliceerd: 14-07-2017
Referentie nr:#MON28551
C
Vacature Purmerend

Accountmanager bestelwagens - Purmerend

Ervaren accountmanager in de autobranche? DIt is jouw kans om je te verbeteren!!
Gepubliceerd: 06-07-2017
Referentie nr:#MOD29669
D
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in