Zoek in 522 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Groningen

Vacature Zwolle

Account Manager personenautobanden regio Noord/Oost Nederland bij Michelin Benelux - Zwolle

Namens Michelin Nederland zijn wij op zoek naar een gedreven enthousiaste commerciële aquisiteur voor de positie van Account Manager Personenauto banden voor de regio Noord - en Oost Nederland.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD30707
Vacature Groningen

Verkoopadviseur Volvo (Groningen) - Groningen

Maak jij van iedere klant een Broekhuis ambassadeur? Ben jij daarnaast ambitieus en commercieel ingesteld? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken versterking voor onze Volvo...
Gepubliceerd: 03-10-2017
Referentie nr:#MO30323
A
Vacature GRONINGEN

Accountmanager Bestelwagens - GRONINGEN

Ben jij die Account manager die succesvol bedrijfswagens in Groningen gaat verkopen? Neem dan contact met ons op!
Gepubliceerd: 23-08-2017
Referentie nr:#MOD30481
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in