Zoek in 523 vacatures

#

Groningen

Vacature Groningen

Werkplaatsreceptionist m/v, regio Groningen - Groningen

Voor een bedrijfswagen organisatie in het noorden van Nederland zoeken wij een ervaren Service adviseur met verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit.
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#MO41087
Vacature Groningen

Senior Verkoopadviseur m/v, regio Groningen - Groningen

Je werkt natuurlijk in een uitdagende markt, maar door snel, betrouwbaar en klantgericht te reageren weet je ervoor te zorgen dat jouw sales-funnel goed gevuld blijft.
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#MOWI41086
Vacature Groningen

Werkplaatschef premium merk m/v, regio Groningen - Groningen

Als Werkplaatschef ben je verantwoordelijk voor alles wat er gebeurd in de werkplaats. Je geeft leiding aan en coacht een team van medewerkers. Je coördineert en verdeelt alle werkzaamheden...
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#MOWI41085
Vacature Groningen

Schadecalculator m/v, regio Groningen - Groningen

Als Schadecalculator ben je verantwoordelijk voor het gehele calculatieproces dat begint met het eerste contact met de klant tot aan het afwikkelen van de schade met de lease- of...
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#MO41084
Vacature Groningen

Automonteur bij Hyundai in Groningen - Groningen

Heb je ervaring als automonteur en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Ga dan aan de slag als automonteur bij Van Mossel...
Gepubliceerd: 01-06-2021
Referentie nr:#MO40897
Vacature Groningen

Serviceadviseur bij Hyundai in Groningen - Groningen

Voor onze Hyundai vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een Serviceadviseur! 
Gepubliceerd: 01-06-2021
Referentie nr:#MO40890
Vacature Groningen

Assistent Service manager m/v, regio Groningen - Groningen

Als assistent servicemanager werk je ook mee en ontvang je de klanten als een waar gastheer waar je een goede relatie mee weet op te bouwen.
Gepubliceerd: 31-05-2021
Referentie nr:#MO40877
Vacature Groningen

APK keurmeester - Groningen

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: 12-05-2021
Referentie nr:#MOW40739
A

Mobility Advisor - Groningen

Als Mobility Advisor ben je onderdeel van het binnendienst Salesteam. Je bent dagelijks bezig om voor nieuwe en bestaande klanten in de regio Groningen, Friesland en Drenthe de allerbeste...
Gepubliceerd: 04-05-2021
Referentie nr:#MOWI40664
B
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.