Zoek in 523 vacatures

#

Vacatures Sales

Hieronder vind je een overzicht van al onze Sales vacatures.
Vacature Harderwijk

Sales Consultant Autolease | LeaseLinq - Harderwijk

Namens LeaseLinq, intermediair op het gebied van mobiliteitsoplossingen ten behoeve van MKB'ers en ZZP'ers, zijn wij op zoek naar een Sales Consultant Autolease.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MOW37848
Vacature Internationaal

Truck Parking Europe | International Business Development Manager - Internationaal

Voor de versterking van de internationale groei van Truck Parking Europe zijn wij op zoek naar een International Business Development Manager
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOD37247
Vacature Eindhoven

Van den Udenhout Groep | Accountmanager New Business Autolease - Eindhoven

Heb jij passie voor auto's en lease in het bijzonder? Ben jij een ervaren acquisitie accountmanager die de uitdaging wil aangaan om de klanten binnen de regio Eindhoven optimaal te bedienen op...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOD35807
A
Vacature Nieuw-Vennep

Network4Cars - Accountmanager Dutch Market - Nieuw-Vennep

Voor Network4Cars zoeken wij dé partner voor dealerholdings, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven, die verantwoordelijk wordt voor het uitbouwen van de relatiekring.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD36323
Vacature Venlo

Stagiaire Verkoopadviseur (incl. zaterdag) Oostendorp Auto Venlo - Venlo

Krijg jij ook zo’n kick van het verkopen van auto’s? Voor onze Toyota vestiging in Venlo zijn wij op zoek naar een gedreven leerling die een passie heeft voor auto’s én...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI37829
B
Vacature Oisterwijk

Junior verkoopadviseur bij Volkswagen en Van Mossel Outdoor in Oisterwijk - Oisterwijk

Voor onze Volkswagen/Outdoor vestiging in Oisterwijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde, fulltime junior verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37817
C
Vacature Nijmegen

Verkoopadviseur Hyundai / Mazda Nijmegen - Nijmegen

Weet jij succesvol klanten te adviseren en te assisteren bij hun aankoop? Signaleer jij op de juiste momenten commerciële kansen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36931
D
Vacature Waalwijk

Verkoopadviseur bij Volkswagen in Waalwijk - Waalwijk

Voor onze Volkswagen vestiging in Waalwijk zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 15-11-2019
Referentie nr:#MOWI37781
E
Vacature Zwolle

Verkoopadviseur bij Jaguar in Zwolle - Zwolle

Voor onze Jaguar/Land Rover vestiging in Zwolle zijn we op zoek naar een ervaren verkoopadviseur voor het premiummerk Jaguar!
Gepubliceerd: 14-11-2019
Referentie nr:#MO37774
F
Vacature Valkenswaard

Junior verkoopadviseur bij Volkswagen/Audi in Valkenswaard - Valkenswaard

Voor onze Volkswagen/Audi vestiging in Valkenswaard zijn we op zoek naar een fulltime junior verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 14-11-2019
Referentie nr:#MO37771
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.