Zoek in 555 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

AMSTELVEEN

Vacature Amstelveen

Receptionist(e) (M/V) - Amstelveen

Goldcar Amstelveen biedt u als receptionist(e) (M/V) een gouden kans waar u al een tijdje naar uitkijkt! Goldcar Amstelveen merkdealer met verschillende merken onder een dak. Wij zijn naast de...
Gepubliceerd: 16-08-2017
Referentie nr:#MO29959
C
Vacature Amstelveen

Automonteur - Amstelveen

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 28-08-2017
Referentie nr:#MON28037
B
Vacature Amstelveen

Verkoopadviseur BMW Premium Selection / MINI-Next - Amstelveen

Voor onze BMW & MINI vestiging in Amstelveen zoeken wij een vakvolwassen Verkoopadviseur BMW Premium Selection / MINI-Next (fulltime, V/M).
Gepubliceerd: 31-08-2017
Referentie nr:#MODI30045
A
Vacature Amstelveen

Junior verkoopadviseur - Amstelveen

Voor onze Hyundai en Mitsubishi vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar een Junior Verkoopadviseur. Goldcar is sinds 1981 dé autospecialist van Amstelveen en omstreken. U vindt ons aan de...
Gepubliceerd: 08-08-2017
Referentie nr:#MODI29875
D
Vacature omgeving Amsterdam

Banden Monteurs Regio Amsterdam - omgeving Amsterdam

Ben je op zoek naar een tijdelijke uitdagende job? En heb je ervaring in techniek en passie voor auto’s? Dan ben jij de juiste persoon voor ons!
Gepubliceerd: 30-08-2016
Referentie nr:#MON27175
Vacature Amstelveen

Autotechnicus - Amstelveen

Een verantwoordelijke baan voor een Autotechnicus bij een universeel garagebedrijf met eventuele doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 02-03-2016
Referentie nr:#MO25936
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in