Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

AMSTELVEEN

Vacature Amstelveen

Mitsubishi Motor Sales Nederland - Sr. Warranty Specialist - Amstelveen

In deze functie ben je, samen met een collega, verantwoordelijk voor het effectief en zorgvuldig managen van de garantiestromen in de breedste zin van het woord. Hierbij beheers en optimaliseer je...
Gepubliceerd: 19-10-2017
Referentie nr:#MOD30474
A

Bandenmonteur - Amstelveen

Om voorbereid te zijn op de minder goede weersomstandigheden tijdens de herfst en de winter wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 12-10-2017
Referentie nr:#MOD30413
B
Vacature Amstelveen

Automonteur - Amstelveen

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 28-08-2017
Referentie nr:#MON28037
C
Vacature omgeving Amsterdam

Banden Monteurs Regio Amsterdam - omgeving Amsterdam

Ben je op zoek naar een tijdelijke uitdagende job? En heb je ervaring in techniek en passie voor auto’s? Dan ben jij de juiste persoon voor ons!
Gepubliceerd: 30-08-2016
Referentie nr:#MON27175
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in