Zoek in 522 vacatures

#

Vacatures Noord-Holland

Hieronder vind je een overzicht van al onze Noord-Holland vacatures.
Vacature Krommenie

Autotechnicus APK bij Autobedrijf Yuri Boon in Krommenie - Krommenie

Als 1e Autotechnicus APK ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren onderhoudsbeurten, reparaties en APK-keuringen aan alle merken en typen auto's. Daarnaast spoor je storingen op en voer je...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37796
Vacature Amsterdam

Serviceadviseur bij Peugeot/Citroën/DS in regio Amsterdam - Amsterdam

In regio Amsterdam zijn we op zoek naar een Serviceadviseur voor de merken Peugeot/Citroën/DS!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37775
A
Vacature Hilversum

Verkoopadviseur Ford Poll - Hilversum

Autoverkoper - verkoopadviseur - Hilversum - Ford
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI37758
B
Vacature Amsterdam

Junior Marketeer - Amsterdam

Voor o.a. de automerken Peugeot en Citroën zoeken wij een allround marketeer in Amsterdam.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37446
C
Vacature Noord-Holland

Autobedrijf Dirk Barten b.v. - Sr. Accountmanager Fleetsales - Noord-Holland

Autobedrijf Dirk Barten BV is een gerenommeerd autobedrijf met zeven vestigingen in Noord-Holland, wat deze onderneming de grootste Hyundai dealer van Nederland maakt! Hyundai is wereldwijd een...
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MOW37762
D
Vacature Randstad

Account Manager Regio West Nederland - Randstad

Als Account Manager adviseer en assisteer jij professionele autobedrijven in jouw regio. Je spreekt de taal van de klant, je hebt een goed netwerk en een aantoonbaar trackrecord. 
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI37343
Vacature Haarlem

Onderhoudsmonteur - Haarlem

Wij zoeken een Onderhoudsmonteur in Haarlem
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI37035
Vacature Hilversum

Onderhoudsmonteur - Hilversum

Wij zoeken een Onderhoudsmonteur in Hilversum
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI36867
Vacature Schiphol

Monteur Onderhoud en Service - Schiphol

Wij zoeken een onderhoudsmonteur in schiphol
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI36861
E
Vacature Schiphol

Onderhoudsmonteur - Schiphol

Wij zoeken een onderhoudsmonteur voor Schiphol
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI36860
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.