Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Zoekresultaten

Vacature Gouda, Delft en Rotterdam

Autospuiter - Gouda, Delft en Rotterdam

Autospuiters die de hoogste kwaliteit in hun vak nastreven en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan nodigen wij van harte uit om te solliciteren voor een baan binnen onze organisatie.
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#MODI31950
Vacature Dodewaard

Schadehersteller - Dodewaard

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround schademedewerker met "gouden handjes".
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MODI31932
A
Vacature Best

Eerste Schadehersteller - Carlux Best - Best

Ben jij de schade specialist die het een uitdaging vindt om auto's zo perfect mogelijk te herstellen? Ben jij bekend met de meest moderne reparatiemethodes? Besef jij waarom klanten dit belangrijk...
Gepubliceerd: 14-03-2018
Referentie nr:#MO31680
Vacature Amsterdam

Enthousiaste Accountmanager - Amsterdam

Mobility Media is opzoek naar een enthousiaste accountmanager. Je komt als Accountmanager in een team van enthousiaste professionals met veel ervaring in media én automotive.
Gepubliceerd: 08-02-2018
Referentie nr:#MOD31385
B

Plaatwerker/Schadehersteller - Maarssen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je samen met gemotiveerde collega’s werkt aan schades van verschillende merken om deze snel, vakkundig en met behulp van de laatste reparatietechnieken...
Gepubliceerd: 07-02-2018
Referentie nr:#MO31383
C
Trefwoorden
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in