Zoek in 265 vacatures

#

Vacatures Dealerholdings

Hieronder vind je een overzicht van al onze Dealerholdings vacatures.
Vacature Amsterdam Zuidoost

Verkoopadviseur bij Peugeot in Amsterdam Zuidoost - Amsterdam Zuidoost

Voor onze Peugeot vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39434
A
Vacature Den Bosch

Junior Verkoopadviseur bij Ford in Den Bosch - Den Bosch

Voor onze Ford vestiging in Den Bosch zijn we op zoek naar een fulltime Junior Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39433
B
Vacature Rotterdam

Serviceadviseur bij Van Mossel in Rotterdam - Rotterdam

Voor één van onze vestigingen in Rotterdam zijn we op zoek naar een fulltime, ervaren Serviceadviseur!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39432
C
Vacature Breda

Junior Verkoopadviseur bij Opel in Breda - Breda

Voor onze OPC Opel vestiging in Breda zijn we op zoek naar een fulltime Junior Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO39431
D

Verkoopadviseur - Oss

Wassink Autogroep is op zoek naar een gedreven verkoopadviseur voor de vestiging in Oss. Houd je van een dynamische werkomgeving, waarbij geen dag hetzelfde is? Wil jij jezelf verder...
Gepubliceerd: 16-09-2020
Referentie nr:#MOWI39395
E
Vacature Dordrecht

Bandenmonteur Dordrecht - Dordrecht

FlexFitters is op zoek naar bandenmonteurs in de regio Dordrecht!
Gepubliceerd: 10-09-2020
Referentie nr:#MO39355
Vacature Arnhem

Service manager - Arnhem

Wassink Autogroep is op zoek naar een enthousiaste servicemanager voor de vestiging in Arnhem. Als servicemanager haal jij volop energie uit de best mogelijke service leveren aan onze klanten....
Gepubliceerd: 09-09-2020
Referentie nr:#MO39354
F
Vacature Veghel

ASV Automobielbedrijven - Lease Coördinator - Veghel

ASV is in 1981 opgericht in Veghel vanuit passie en fascinatie voor het autovak. Door de jaren heen is ASV uitgegroeid tot de meest toonaangevende Mercedes-Benz dealer van Nederland, met on-der...
Gepubliceerd: 07-09-2020
Referentie nr:#MOW39208
G
Vacature Gorinchem

Verkoopadviseur bij Nissan in Gorinchem - Gorinchem

Voor onze Nissan vestiging in Gorinchem zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 04-09-2020
Referentie nr:#MO39329
Vacature Culemborg

Verkoopadviseur Citroën - Culemborg

Visscher PGH Culemborg is een leuk en modern bedrijf waarin je werkt met de innovatieve merken Peugeot en Citroën . Ligt jouw toekomst als verkoopadviseur bij ons?  
Gepubliceerd: 04-09-2020
Referentie nr:#MO39270
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.