Zoek in 542 vacatures

#

Vacatures Dealerholdings

Hieronder vind je een overzicht van al onze Dealerholdings vacatures.

After Sales Manager - Noord-Nederland

Voor Nefkens Noord zoeken wij een After Sales Manager voor de 5 vestigingen in Groningen, Assen, Roden, Veendam en Stadskanaal. Heb jij een passie voor autotechniek en en ben jij een bedreven...
Gepubliceerd: 10-10-2019
Referentie nr:#MOD37485
Vacature Den Bosch

Technisch Commercieel Medewerker bij OPC Opel - Den Bosch

Wij zoeken een commercieel ingestelde collega op het KCC met technische kennis en ervaring in de automotive. Ga jij aan de slag op ons KCC in Den Bosch? Solliciteer direct!
Gepubliceerd: 08-10-2019
Referentie nr:#MO37468
A
Vacature Regio Amsterdam

Vestigingsdirecteur in opleiding voor Peugeot / Citroën / DS - Regio Amsterdam

Werk je nu als Senior Verkoopadviseur of Verkoopleider in de autobranche, maar heb je meer in je mars? Wil jij je commerciële, analytische en leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen?...
Gepubliceerd: 07-10-2019
Referentie nr:#MO37459
Vacature Tilburg

Gastvrouw bij Volkswagen in Tilburg (bijbaan) - Tilburg

Voor onze Volkswagen vestiging in Tilburg zijn we op zoek naar een parttime (bijbaan) Gastvrouw!
Gepubliceerd: 04-10-2019
Referentie nr:#MO37447
B
Vacature Amsterdam

Allround Marketeer - Amsterdam

Voor o.a. de automerken Peugeot en Citroën zoeken wij een allround marketeer in Amsterdam.
Gepubliceerd: 04-10-2019
Referentie nr:#MO37446
C
Vacature Waalwijk

Junior Bedrijfsjurist - Waalwijk

Van Mossel is op zoek naar een Junior Bedrijfsjurist in Waalwijk.
Gepubliceerd: 02-10-2019
Referentie nr:#MOD37416
D
Vacature Lisse-Hillegom

1e Autotechnicus bij Van Mossel Peugeot in Lisse-Hillegom - Lisse-Hillegom

Voor onze Peugeot vestiging in Lisse-Hillegom zijn we op zoek naar een ervaren 1e Autotechnicus!
Gepubliceerd: 01-10-2019
Referentie nr:#MO37406
Vacature Waalwijk

Junior verkoopadviseur bij Van Mossel Ford in Waalwijk - Waalwijk

Voor onze Ford vestiging in Waalwijk zijn we op zoek naar een fulltime junior verkoopadviseur! 
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MO37391
E
Vacature Breda

Serviceadviseur OPC Opel in Breda - Breda

Wil jij werken als service adviseur op de Van Mossel OPC Opel vestiging in Breda? Wij zoeken ervaren service adviseurs!
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MO37387
F
Vacature Culemborg

Medewerker Verkoopadministratie - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker Verkoopadministratie. Heb jij ervaring in de automotive en wil jij onze nieuwe verkoopadministrateur...
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MOD36201
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.