Zoek in 522 vacatures

#

Vacatures autotechnicus APK

Hieronder vind je een overzicht van al onze autotechnicus APK vacatures.
Vacature Hengelo

Automonteur bij Kia in Hengelo - Hengelo

Voor onze Kia vestiging in Hengelo zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Automonteur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37772
A
Vacature Haarlem

Onderhoudsmonteur - Haarlem

Wij zoeken een Onderhoudsmonteur in Haarlem
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MODI37035
Vacature De Lier

APK 1 Keurmeester Trucks & Trailers - De Lier

Wij zoeken een APK 1 Keurmeester Trucks & Trailers
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI36804
Vacature Ede

APK keurmeester - Ede

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: 04-11-2019
Referentie nr:#MOW37681
B
Vacature De Meern

Automonteur - De Meern

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: 04-11-2019
Referentie nr:#MOW37680
C

Onderhoud- en Diagnosespecialist - Enschede

Heb jij passie voor autotechniek? Zorg jij ervoor dat alleen tevreden klanten de deur uitgaan? Wil je werken bij een (familie)bedrijf dat volop groeit met een persoonlijke sfeer en leuke...
Gepubliceerd: 04-11-2019
Referentie nr:#MO37672
D

Autotechnicus / Monteur niveau 2/3 - Bunnik

Uitdagende technische baan met vele mogelijkheden
Gepubliceerd: 31-10-2019
Referentie nr:#MO25459
E
Vacature Roermond

Autotechnicus - Roermond

Wij zoeken een Autotechnicus in Roermond
Gepubliceerd: 28-10-2019
Referentie nr:#MODI37034
F
Vacature Hoogeveen

APK Monteur - Hoogeveen

Wij zoeken een APK monteur in Hoogeveen
Gepubliceerd: 28-10-2019
Referentie nr:#MODI37030
Vacature Apeldoorn

APK Monteur - Apeldoorn

Wij zoeken naar een APK monteur in Apeldoorn
Gepubliceerd: 28-10-2019
Referentie nr:#MODI36892
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.